Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy autónak fel lett...

T Sunny kérdése:

Ha egy autónak fel lett újítva a motorja attól még érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

tegnap 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen autó? Évjárat? Mennyiért kínálják? Hajtóanyag?
tegnap 19:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Eleve mi az, hogy motorfelújítás? Nekünk a cégesben dugattyúk, vezérlés, tömítések lettek cserélve. Gyakorlatilag új a motort.
tegnap 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én friss motorfelújítással vettem az autómat és hibátlan lett úgyhogy ha jól csinálják meg akkor jó lesz.
tegnap 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes, ha rendesen fel lett javítva.

Egy autónk nekünk is kvázi új motorral került hozzánk.

tegnap 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Még egy 20-on éves autó is lazán elmegy 300 ezer km-t is komolyabb kopás nélkül, efölött is elég szokott lenni egy gyűrűzés+hengerfej felújítás, ami általában egy szelepszárszimering cserével, szelepülés csiszolásból áll.

Gond akkor van, ha valami gagyi gyűrűvel, hengerfejtömítéssel lett összerakva, rosszul lehúzva.

Én ilyen felújításnál meg szoktam tartani a számlákat.

tegnap 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk frissen felújított motorral nem merném megvenni, mert tartanék tőle, hogy eladásra lapátolták össze, vagy esetleg valami nem sikerült tökéletesen, és azért szabadulnak tőle.

Ha felújítás óta mentek vele legalább pár tízezret, akkor nem lenne kizáró ok.

tegnap 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem venném meg, inkább megvárnám, míg átváltozik svájci nyugdíjas orvos csak hétvégén, csak temetőbe járásra, csak autópályán használt autójává, legfeljebb 120 ezer kilométerrel. Az sokkal biztonságosabb dolog.
tegnap 22:36
 8/10 Mad Max2 ***** válasza:
0%
Mivel a motorfelújítás komoyl szakértelmet és anyagi ráfordítást igényel, ami a magyar felhazsnálók pénztárcája nem enged meg igy én tuti kerülném a "felújított motor" cimszóval áruélt autókat.
ma 11:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen motor.
ma 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy valódi felújítás és a "haver megoldja okosba" végeredménye között azért lehet akkora a különbség, mint egy gyári új, és egy 300ezret futott ötödik gazdás széttaposott rom között.

Szóval óvatosan azzal a kifejezéssel!

ma 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!