Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Munkahelyre bejárni, de...

Munkahelyre bejárni, de családi autó legyen, mégis milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Honda Jazz 3 generációt (2009) néztem ki, de megláttam a totalcaron műhelyprn mennyire szét vannak rohadva 2 milliósak és lestem a székről.

írtak jót meg rosszat is róla, de a fő gond a rohadás

Suzuki swift vasaló is jó lenne, csak az sokkal kisebb...

Toyota avensis esetleg?

Benzinesbe gondolkodom, nem akarok porlasztókat venni 500e ért

dec. 8. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a jó a porlasztóban, hogy azokat nem kell sűrűn cserélni és az ára sem 500ezer.

Amúgy ha találsz jó állapotú Avensist az jó lehet.

dec. 8. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:

"de megláttam a totalcaron műhelyprn mennyire szét vannak rohadva 2 milliósak és lestem a székről."

Akkor ezek szerint mindegyik szét van rohadva? Mert szerintem nem. Amennyiben pedig nem tudunk a kínálat tetejéről vásárolni, akkor nem biztos, hogy az lesz a megfelelő típus a számunkra. De még a kínálat tejéről választva is erősen ajánlott az alapos átvizsgálás vagy is inkább alap.

A jazz és a vasaló swift is kisautó kategóriába tartozik. A swift jóval egyszerűbb és egészen biztosan kevesebbet kell rá költeni(amennyiben jó állapotú). Viszont tényleg kisebb. A jazz csomagtere 375l a swifté pedig csak 213 és rövidebb is a swift. Kérdés, hogy ténylegesen mekkora járműve van szükség. Az avensis méretben pedig már a közép kategóriába tartozik és jóval nagyobb a jazz-nél. Ugye a kisautó és a középkategória között pedig ott van kompakt vagy is az alsó középkategória, ami méretben családi autókat nekem tökéletes. Nem szeretnék ettől se nagyobbat, se kisebbet(de csak egy gyerekem van).

dec. 8. 17:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Nincs mindegyik szétrohadva, viszont viszonyítási alap, hogy xy mit kapott 2 millióért ...

Nagyobb jobb lenne

dec. 8. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért ennyi a jazz-ek ára, mert túl vannak hype-olva. Vannak kevésbé túl hype-olt és jó autók is.

[link]

dec. 8. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy Jazz-ről, hogyan lehet Avensis-re váltani?

Meg kellene határozni, hogy neked végülis mekkora autó is az ideális családi és onnan indulni a kereséssel, na meg a keret sem lenne mindegy

dec. 8. 22:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Toyota kevésbé rohad, viszont motorikusan bombajó
dec. 9. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Toyota auris kombi elég jó áron van.
tegnapelőtt 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Toyota corolla vagy avensis combi...
tegnapelőtt 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!