Seat Toledoba miért nincs fűtés?
2000-es évjáratú 1.9tdi Seat Toledo …
Így vettem meg kb 2 hónapja , fűtés nélkül kiderült hogy hengerfejes , így gondoltuk ezért nincs benne fűtés…Megcsináltattuk, és még mindig nincs benne…igy mar zárt a rendszer és nem löki a vizet…A kettő szélső szellőzőből erősen jön a langyos levegő , viszont a középsobol szinte semmi…De akkor is ami jön langyos és nem meleg..Gondoltunk arra is hogy digitálisan kapcsolja a klímát és a fűtést , meghibásodott esetleg, de nem, átlett állítva fűtésre , igy kizàrva ez is…A szélvédőt se képes lefújni…Párásodnak az ablakok is,a közlekedés este is meg végképp szinte lehetetlen már vele…valaki tipp?
Hogy és miért lehet ilyen szart megvenni?
Lesz még ott baj, szép sorban elő fog jönni mindíg valami.
Első körben meg kellene nézni, hogy egyáltalán meleg-e a fűtőradiátor? Ha az hideg, akkor nem érdemes tovább keresni a hibát, mert eldugult. Nem kizárt, hogy a korábbi tulajdonos valamilyen adalékkal próbálta megoldani a hengerfej problémát, és az jellemzően a radiátor dugulását szokta okozni.
"Gondoltunk arra is hogy digitálisan kapcsolja a klímát és a fűtést , meghibásodott esetleg, de nem, átlett állítva fűtésre , igy kizàrva ez is"
Ezen nem tudom mit értesz!? Ha digi klímás, és az romlott el, akkor tekergetheted bárhova. Ezeknél már nincs fűtéscsap, és a fűtőradiátor is állandóan kapja a melegvizet, és a zsalukkal állítja az autó, hogy honnan érkezzen neked a levegő, így ha meleg a fűtőradiátor, akkor a zsalumozgatás nem működik jól.
Kedves 2-es… erre a “szarra” volt pénzem…
3-as, megnézzük akkor a radiatort..Köszönöm a válaszod 😊
A fűtőradiátornak annyi. Biztosan állandóan kint parkolt az autó, így lerakódott benne minden kosz, por, falevelek stb.
Zsebbenyúlós lesz és időigényes, mire kész lesz.
Nekem 2001-es Toledo volt. Sosem volt gond a fűtéssel, csak télen lassan melegedett fel, de aztán gatyában lehetett benne lenni.
Mindig garázsban állt. Eladtam pár éve, de meg is bántam.
Köszönöm a válaszokat.. beszéltünk egy szerelovel
Azt mondta 2 munkanap ha radiatort cserélünk..valószínű tényleg az lessz a probléma 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!