Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Toledoba miért nincs fűtés?

Seat Toledoba miért nincs fűtés?

Figyelt kérdés

2000-es évjáratú 1.9tdi Seat Toledo …

Így vettem meg kb 2 hónapja , fűtés nélkül kiderült hogy hengerfejes , így gondoltuk ezért nincs benne fűtés…Megcsináltattuk, és még mindig nincs benne…igy mar zárt a rendszer és nem löki a vizet…A kettő szélső szellőzőből erősen jön a langyos levegő , viszont a középsobol szinte semmi…De akkor is ami jön langyos és nem meleg..Gondoltunk arra is hogy digitálisan kapcsolja a klímát és a fűtést , meghibásodott esetleg, de nem, átlett állítva fűtésre , igy kizàrva ez is…A szélvédőt se képes lefújni…Párásodnak az ablakok is,a közlekedés este is meg végképp szinte lehetetlen már vele…valaki tipp?

dec. 7. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Ne rágondoljatok, hanem vigyétek el klímáshoz.
dec. 8. 02:32
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Hogy és miért lehet ilyen szart megvenni?

Lesz még ott baj, szép sorban elő fog jönni mindíg valami.

dec. 8. 05:50
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Első körben meg kellene nézni, hogy egyáltalán meleg-e a fűtőradiátor? Ha az hideg, akkor nem érdemes tovább keresni a hibát, mert eldugult. Nem kizárt, hogy a korábbi tulajdonos valamilyen adalékkal próbálta megoldani a hengerfej problémát, és az jellemzően a radiátor dugulását szokta okozni.

"Gondoltunk arra is hogy digitálisan kapcsolja a klímát és a fűtést , meghibásodott esetleg, de nem, átlett állítva fűtésre , igy kizàrva ez is"

Ezen nem tudom mit értesz!? Ha digi klímás, és az romlott el, akkor tekergetheted bárhova. Ezeknél már nincs fűtéscsap, és a fűtőradiátor is állandóan kapja a melegvizet, és a zsalukkal állítja az autó, hogy honnan érkezzen neked a levegő, így ha meleg a fűtőradiátor, akkor a zsalumozgatás nem működik jól.

dec. 8. 07:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es… erre a “szarra” volt pénzem…

3-as, megnézzük akkor a radiatort..Köszönöm a válaszod 😊

dec. 8. 07:58
 5/7 Szolovjov ***** válasza:
Lehet hogy a tipikus VW konszernes probléma. Elporlott a szigetelés a levegőáramlást szabályzó csappantyúkról. Így hiába van elvileg elzárva a hideg levegő útja, mindig beáramlik nem kis mennyiség. Ha a szellőzőkből kis szivacs darabkák jönnek ki néha, akkor szinte biztos hogy ez a baj. Sokszor találkoztam ilyennel. Megoldás ilyen esetben: műszerfal ki és pótolni a szigetelést.
dec. 8. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:

A fűtőradiátornak annyi. Biztosan állandóan kint parkolt az autó, így lerakódott benne minden kosz, por, falevelek stb.

Zsebbenyúlós lesz és időigényes, mire kész lesz.

Nekem 2001-es Toledo volt. Sosem volt gond a fűtéssel, csak télen lassan melegedett fel, de aztán gatyában lehetett benne lenni.

Mindig garázsban állt. Eladtam pár éve, de meg is bántam.

dec. 8. 19:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.. beszéltünk egy szerelovel

Azt mondta 2 munkanap ha radiatort cserélünk..valószínű tényleg az lessz a probléma 😊

dec. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!