Mi adhat ilyen “ropogás” hangot teljesen koppra szedett kormánynál?
álló helyzetben?
Toronycsapágy vagy annak gumiszillentje
Köszi szépen!
Igen, álló helyzetben, vagy amikor csak szinte gurulok, nagyon lassú sebességnél.
Drága a javítása ennek? Most ünnepek előtt nem a legjobbkor jött ez elő, januárban tudnám hamarabb megcsináltatni, akkor lenne rá keret. Nincs sokat használva az autó.
toronycsapágycsere nem nagy tétel
kb 10 ezer a csapágy mega szilent, egy kis szerviz 15 ezer munkadíjal kicseréli
tehát 25 ből meg van, ha csak az egyik oldalon kell cserélni
Vagy ez vagy az. Biztosra csak akkor lehet menni ha megnézi egy szerelő. Egyik se egy nagy összeg.
Nekem Swiftnél a féltengely adta ki ezt a szép ropogó hangot kitekert kormánynál.
“De akkor nem féltengelycsukló? Most elbizonytalanodtam, sajnos nem értek hozzá!”
Akkor nem mindegy neked? Mivel leszel előrébb, hogy itt kérdezel random emberektől egy láthatatlan autóról?
Valszeg féltengely/féltengely csukló vagy toronycsapágy, de lehet valami tejesen más lesz, mert sajnos ezek a dolgok nem mindig ilyem egyszerűek…
Nem, azért nagyon nem mindegy, hogy melyik. Nem akarok vele kísérletezni, hogy kicseréltetem ezt-azt és hátha jó lesz. Már bejelentkeztem a szerelőhöz, de addig is azért írtam ki a kérdést, mert hátha van itt valaki olyan, aki ugyanennél az autónál ugyanilyen hibát tapasztalt, az letudja írni esetleg, hogy neki pontosan mi volt.
Majd megírom, ha megtudtuk, hátha még később valakinek segítségére lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!