Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt hogy kérsz...

Autóvásárlás előtt hogy kérsz átvizsgálásra időpontot ha abban sem vagy biztos hogy tetszeni fog az autó annyira hogy elvidd átnézetni?

Figyelt kérdés
Vannak szervizek akik bármikor megcsinálják ha csak beállítasz hozzájuk?
dec. 7. 03:39
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Persze, dobnak félre rögtön mindent miattad, mert te úgy mész el autót venni, hogy azt sem tudod mit szeretnél és mi tetszik.
dec. 7. 05:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Így sehogy.
dec. 7. 09:17
 3/5 krwkco ***** válasza:
51%

Előre meg kell kérdezni, hogy fogadnak-e így. Egy nagy munkát nyilván nem fognak abbahagyni, de egy többállásos szervizben vannak autók olajcserén. Azt ki lehet várni. Emiatt nem lehetetlen, hogy vállalják az autódat pontos időpont nélkül is, ha előre megkérdezed.

De egy kereskedőnek nem biztos, hogy van szabad embere arra, hogy elkísérjen a vizsgálatra. Anélkül meg hogy adnák oda az autót egy ismeretlennek?

Jobb, ha először megnézed az autót és ha jónak tartod, akkor megrendelsz egy helyszíni autóvizsgálót. Ami azért is jobb, mert erre szakosodtak, ismerik a piaci viszonyokat is és nem akarják a saját beszámított készletüket rád erőltetni, mint egyes szakszervizek.

dec. 7. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 éve úgy oldottam meg hogy amikor már biztos voltam abban hogy meg akarom venni az autót, akkor megbeszéltem a nepperrel hogy vinném átvizsgáltatni abba a szervizbe ahova szoktam is járni. Ő mondta nekem hogy semmi gond, ha megvan az időpont ami neki hétköznap 8-15 ig belefér, akkor vagy Ő vagy egyik segédje jön velem és intézhetjük a dolgot, de előtte legalább 2-3 órával azért szóljak neki oda, mert Ő akkor kiáll vele a külső parkolóba és tesz bele egy kevés üzemanyagot, meg persze az emberének is úgy ad feladatot hogy beleférjen az idejébe.

Utána felhívtam a szervizt és mondtam hogy autó átvizsgálást kérek, mondták hogy mikor van szabad hely amikor ezt beletudják kalkulálni és már mehettem is.

dec. 7. 15:49
 5/5 anonim válasza:
0%
Nem veszek használt autót.
dec. 7. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!