Hol van nyíregyházán vagy környékén nagy beton placc?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy Nyiregyen vagy a környéken van-e olyan nagy szabad betonozott, aszfaltozott terület akár egy régi elhagyatott parkoló? Szeretnénk az autokkal kicsi forgolódni, de nem szeretnénk közuton, bolt parkolokba hangoskodni és zavarni bárkit is. Az ipari park kilőve, biztonsági őr hivja a rendőrt ha valaki csak behajt a parkoloba.dec. 5. 15:13
2/9 A kérdező kommentje:
Esik egy kis eső rá nézünk köszi! várok még ötetelek :)
dec. 5. 15:40
3/9 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Driftelni szeretnél?
Amúgy én is nyiregyi vagyok mehetnénk egyet lámpátol lámpáig! Mit szólsz? 😁
4/9 A kérdező kommentje:
Hát adott egy hegesztett difis lada aztán valami félre eső helyen jó lenne bohockodni/driftelni :D egy olyan helyen ahol nem kell félni hogy kihivják a rendőrt. az agroker tudom hogy valahol a méhtelep körül van, de nem hiszem hogy olyan szivesen látnak minket ott este.
Mid van 3 as?
dec. 5. 17:44
5/9 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul. Nekem mikor mi. Most épp egy öreg szuszka. 😁 Jössz privat ?
6/9 anonim válasza:
Öreg szuszka? :)))) Mi is azzal csapattuk évekkel ezelőtt kint a lőtéren :D
De jó is volt istenem...
7/9 A kérdező kommentje:
Agrokeren es a lőtéren kivul valami más esetleg?
dec. 6. 03:42
9/9 A kérdező kommentje:
Csinaltam te kis troll :)
dec. 6. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!