Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízeles autónál milyen dolgok...

Dízeles autónál milyen dolgok vannak az anyós felől a kerekek között, amik károsodhatnak ha beton kockával meg lettek húzva?

Figyelt kérdés
Magas fűben parkoltam útszélére előre haladva és nem látszott, hogy van ott elfektetve egy beton hasáb. Átment rajta az első kerék, nem akadt fent az autó, de végig húzta valahol azt a részt a kerék mögött. Alá néztünk amennyire tudtunk, hátramenetben lejöttem róla, de azóta nyugtalanít a dolog, hogy mik lehetnek ott amik esetleg sérülhettek. Nem tudtam még átállni onnan, a fűtől pedig nem láttunk sokat.
2023. máj. 27. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl azon az oldalon mennek az üzemanyag csövei.
2023. máj. 27. 13:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Most megnéztem újra és a küszöb alatt van egy vékonyabb vas/fém (nem tudom) híd ami végig fut az autó oldalán, olyan 5mm vastag kb és lefelé áll. Ezt csak alá nézve látja az ember. Tehát nem lapos az alja, nem zárt, hanem függőlegesen megy lefelé. Síkban nézve afelett van minden más része az autónak. Azon látszik egy részen hogy világosabb a karc nyoma, fémes színű ott a karcolás.
2023. máj. 27. 13:05
 3/4 A kérdező kommentje:
A fű egyelőre nem nedves alatta, tisztának tűnik szerencsére minden.
2023. máj. 27. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem lehet megmondani.

Rá kell állni egy szerelőaknára és lámpával átnézni.

Semmi értelme sincs vaktában találgatni így.

2023. máj. 27. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!