Andrewguy kérdése:
Skoda Octavia mk2(2009)tdi,DSG váltós kombi,mitől nagy a fogyasztás?
Figyelt kérdés
#Skoda #Volkswagen #üzemanyag-fogyasztás #TDI motor #Skoda Octavia mk2 facelift #Motor üzemanyag fogyasztás
dec. 5. 07:24
11/18 anonim válasza:
Ha néha mész hosszabbtávokat autópályán akkor nem lesz baja a városozástól. Ez a fogyasztás pedig ennyi. Ha nem tetszik a városi fogyasztás, menj autópályán. Kereket ezért ne rakj rá kisebbet, mert annyit nem fog csökkeni, mint amennyibe kerül a másik kerék.
12/18 A kérdező kommentje:
Van több kerékszettem hozzá,úgyhogy az nem gond
dec. 5. 14:24
13/18 A kérdező kommentje:
Gyári adat városban 7,7l 15”kerékkel.
Enyém 8,5l ,245/40 r18 kerékkel.
Ha lecserélem gyári 16”,205/55-re szerintem meg lesz a gyári adat.
dec. 5. 15:10
14/18 anonim válasza:
Nagyon taposod, szimplán közlekedj kimértebben, ha rúgod neki, akkor szalad fel csak ennyire.
A vezetési stíluson nem segít a kisebb kerék
15/18 anonim válasza:
Mióta van nálad a kocsi?Vásárlás
utáni pár hónapba kevesebbett fogyasztott?Ha igen,valami kezd behalni,porlasztót érdemes volna bevizsgálni,izzító gyertyákat kiméregetni hogy jó-e,nem gyengébb a teljesítménye?Max még a részecskeszűrő vagy a katalizátornál lehet még gond.Szoktad-e járatni indulás előtt 5/10/20 perceket?Ez is rátesz bőven a fogyasztásra,főleg ha városba mászkálsz szinte.
16/18 anonim válasza:
Nálam is volt 2.0tdi, még a régi cr, öszkerékkel, 235ös gumikon. Városban az is megzabálta simán a 8at lelkiismereti kérdés nélkül, de felé is tudott menni bőven. Pályán ha haladtam akkor se ment 7 alá. Volt szervízben és semmi hibát nem találtak, ezek állítólag ilyenek.
17/18 anonim válasza:
2014es octavia ezzel a motorral nálam autópályán 5,3 városban nem tudom.
18/18 anonim válasza:
#17 Passat B8 nálam is 5liter, b7 meg evett nagyátlagban bő 7et. 2.0tdi mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!