Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra f 1999 1.4 8v Kb...

Opel astra f 1999 1.4 8v Kb 10.litert fogyaszt 100km en De csak varosba használom 2-3 km utakra tehát be se melwkszik a motor mire le kell álitani. De ez a fogyasztás nem sok ??

Figyelt kérdés
tegnap 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Kb normális ilyen használatnál.
tegnap 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Sokminden lehet, rossz injektorok, katalizátor, érzékelők, kopott motor...

Ezek újonnan fogyasztottak országúton 5 litert, sajnos a benzineseknek idővel nagyon felmászik a fogyasztás.

Szagold meg az olajat, mennyire van benzin szaga.

tegnap 19:25
 3/9 A kérdező kommentje:
305000km van benne
tegnap 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:

A gyarilag megadott varosi fogyasztas 7,8L. A 10 igy realis lehet ilyen uzemre..

A termosztatra azert raneznek, az meg tudja nagyon dobni, ha rossz.

tegnap 21:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Termosztát szeretem jó mert fel.tud melegedni a viz még 100fokra is ha helyben járatom a motort
tegnap 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Ezek ilyenek. Nekem az 1.2-es 8 szelepes Corsa benyalta a 8 litert, télen a 9-et városban, rövid távokon.

Egyszerű motorok, kicsit gyengék, kicsit sokat fogyasztanak, de a világból kimennek.

tegnap 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:

305 ezernél már bármi lehet.

Opelék valami különleges sz.rból csinálták a blokkokat, a gyűrűzés se segít sokszor már.

ma 04:38
 8/9 A kérdező kommentje:

6 válaszával egyet értek

A mototromnak semi baja nincs nem eszi az olajat se a vizet csak az lett volna a kérdés hogy sok e a fogyasztása de már itt egyböl gyürüzés meg stb rö beszélnek nem kell ezt csinálni mert semmi baja hál istenek csak kiváncsi voltam másnak is ilyen sokat eszik e.

Mindenki válaszát köszönöm szépen.

ma 05:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a rekordom 12l/100km és egy régi Swift volt, suliba jártam vele napi 3-3 km, utána dolgozni jártam és 5.5 volt a fogyasztása, de melóhely már 20-20km
ma 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!