Opel Vectra C 1.9 CDTI vagy Skoda Superb 1.9 PD TDI a jobb választás?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék vásárolni és ezt a kettő autót nézem. Kinek mi a tapasztalata vele? Melyiket érdemesebb választani és miért?ma 07:05
2/7 anonim válasza:
Mind kettő lehet jó, ha kínálat tetejéről veszed és vásárlás előtt alaposan átvizsgáltatod.
3/7 anonim válasza:
Superbet mondanám ha nem multilinkes lenne az 1.gen. Nézz meg egy octaviát szerintem, annyira az se kicsi, ha elét inkább vegyél azt.
5/7 anonim válasza:
#4 Nem bírja ezeket az utakat, egy minőségi felújítás pedig nem két forint. Persze lehet foltozgatni, de azzal annyit érsz el hogy soha nem lesz igazából jó. Nekem is van audiban, nem 1/1 ugyanaz mint ami a superb/passat alatt van, de nagyjából mégis ugyanaz. Nagyon kezes, nagyon jól fekszik, de nekem bele is került bő 400ezrembe hogy nagykorúként is olyan legyen mint amikor a gyárból kigurult.
6/7 anonim válasza:
4-es. Van ahol annyira rossz utak vannak, hogy egy kényesebb futóműve hamar megb.szódik és itt most nem csak Magyarországról beszélek. Jártam sokat Ukrajnában és Romániában is olyan "utakon" hogy, hú geecc.... Jelengi autóm alatt hátul vastag merevhidas felfüggesztettés Scott Russell csuklóval. Igazából abba egy dolgot kell cserélni csak a lengéscsillapítót. 😅
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Octavia-t azért nem néztem,mert annyira nem jönnek be.
Multilinken kívül vagy bármi ilyen nagyobb probléma vele?
ma 20:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!