Mercedes ML, Mercedes GLK, Mercedes C osztály fenntartási költségei hogyan viszonyulnak egymáshoz?
Mindhárom típust nézegetem, mindegyik 2010-2014-es évjárat körüli, ML-ből a W164.
C osztálynál a c180 kompressor, és a cdi200-cdi220; GLK osztálynál cdi220, ML-nél cdi320 van kinézve.
Minden modellnél a jelenelgi kínálat felső harmadából választanék, kevesebet futott, karbantartottabb példányokból. Minden esetben átvizsgálva vásárlás előtt.
Funkcióját tekint tekintve heti minimum 80km város, minimum 350km országút, autópálya.
Mindegyik tetszik, akkor is ha mindegyik más karakter.
A fenntartásáról szeretnék érdeklődni olyanoktól, akiknek tapasztalatuk van, vagy értenek ezekhez az autókhoz.
Az üzemanyagon kívüli fenntartásban mekkora különbség van az autók között évente? Melyiknek mennyire becsülhető?
Köszönöm szépen előre is!
És milyen váltóval? Kézikkel nem szokott gond lenni c osztályban , ( többiben nem nagyon van kézi sőt.) De automata ha befosik mehet a szerelőnek 1milka majdnem.
Ha hosszú távra tervezel én egy c180 javaslok. Kézivel
Teljesen jogos a felvetés, a váltóról nem írtam.
Ezekben az autókban én az automatát kedvelném jobban, de ha az költségekben jelentős kompromisszumokkal jár, és egyszerűen nem logikus vétel, abban az esetben kézivel sincs semmi problémám.
A c180-nál amit elveszít az ember fogyaszásban, azt valóban visszanyeri fenntartási költségen mondjuk egy cdi220-hoz képest? (benzin-dízel, ennél a típusnál)
Köszönöm az ajánlást, meggondolandó.
Egyikkel sem szokott különösebb baj lenni.
Én bmw-s vagyok, F10 520d ről van a legjobb véleményem persze kézi váltóval. 2literes dízel motor, kézi 6os váltóval, igazából haverom b7es passatjával megegyező fenntartási költségekkel jár. Semmivel sem kerül többe semmi, mint neki.
Én a helyedben , tudom, hogy merciket nézel. De én inkább 2020 körüli vw passatokat nézegetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!