Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vissza vihetjük az autót?

Vissza vihetjük az autót?

Figyelt kérdés

Vettünk egy autót, kereskedőtől, szóval cégben volt...

Ma ki gyulladt a motorhiba jelző

Van olyan ilyenkor hogy vissza vihetjük és kérjük a pénzünk vissza..?

dec. 2. 22:07
1 2 3
 11/23 krwkco ***** válasza:
100%

"Vissza vihetjük az autót?"

Mihamarabb közölni kell a hibát az eladóval. Ha a vételi szerződésben a kereskedő szerepel eladóként, joga van javítást választani. Nem kell feltétlenül visszavennie az autót.

dec. 3. 12:11
 12/23 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es szerintem neked nincs semmi közöd más pénztárcájához, nem mindenki teheti meg hogy "Anyuci, Apuci eltart"

Ha nem tudsz normális választ adni mi a francnak kommentelsz?

De képzeld nem egy "200 ezres" kocsi de hidd el hogy megy mint a bolond 🙂 neked is azt kéne csak fejjel a falnak, ha nem tudsz szépen kommentelni 💋

10-es nem akartalak le pontozni az véletlen volt..

Köszönöm szépen mindenkinek a gond megoldódott, a katalizátorral volt egy kis gond de az eladó magától ajánlotta fel hogy segít mindenben!

dec. 3. 23:14
 13/23 Mad Max2 ***** válasza:
0%
Pubi "apuci" nem vesz nekem sutót már csak azért sem mert lassan 20ève halott. Az elmúlt 25 évben magam vettem az autómat... Amúgy álomvilágban élsz ha azt hiszed nem fogsz szopni azzal az öreg opellal😉
dec. 4. 05:26
 14/23 A kérdező kommentje:

Ha szopok vele, hát szopok az se a te gondod 🤗

Ahhoz képest hogy elmúltál 25 még mindig nem tudsz szépen beszélni és nem lenézni másokat akik nem olyan tehetősek.

Halottról jót vagy semmit így hát csak azt mondom nyugodjon békében.

dec. 4. 13:52
 15/23 Mad Max2 ***** válasza:
0%
Mucsi. Nem 25 múltam... Lassan az 50 ét töltöm
dec. 4. 14:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, visszamehettek, az nem tilos.

A kereskedő jóindulatán múlik minden.

Lehet, hogy valami szenzor csak.

De azt, hogy visszaviszitek és pénzt vissza, felejtsétek el!

Javítást kérhettek esetleg.

dec. 4. 14:51
 17/23 anonim ***** válasza:
27%
Na, mi lett a hibakódolvasás eredménye?
dec. 4. 15:31
 18/23 A kérdező kommentje:

A férjem nem nagyon mondott sokat de a katalizátor nem működik megfelelően..

Nem nagy gond megoldottuk

dec. 4. 16:19
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

A címben említett Opelben, ha jól tudom, a Z22se kódú motor van. Sajnos, a Totalcar írott cikkében is a 20 legrosszabb motorok közé tartozok, a biciklilánc méretű láncos vezérlése és a motor indokolatlanul magas olajfogyasztása miatt. Ez a korszak sajnos ilyen volt az Opelnél.

Jómagam Opel Zafirát vásároltam, jóval kisebb, 1.6-os motorral, de ugyan ez a probléma nálam is fenn áll. Egy gyárilag rosszul megtervezett motorra senki sem fog garanciát vállalni, egy hibakód miatt pedig visszavinni magjából felesleges.

EcoTec motor. Olajfogyasztása mindnek gyárilag megadva 1L/100km. Ha valakinek ezalatt fogyaszt, tegye fel a két kezét, ha felette, azonnali motorfelújítás! A katalizátor cseréjével talán egy időre megoldódik a hibakód probléma, de ha a motor folyasztja az olajat, újra tele fogja "köpni" olajjal.

Hány km van a Vectrában? Ha 250 ezer felett jár, ne csodálkozzatok az apróbb hibákon. Menni fog az a kocsi, csak olajat nézzétek rendszeresen, vegyetek bele katalógus szerinti olajat és ne sajnáljátok tőle. Mindig egy kicsit rá kell majd tölteni

dec. 5. 11:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Ja, megoldottátok. Öreg autó, szar katalizátor, amikor előjön a checkengine, kitörlöd.

Vizsga előtt is, aztán csak nem a vizsgán fogja odaenni a fene a hibajelzést.

dec. 5. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!