Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vissza vihetjük az autót?

Vissza vihetjük az autót?

Figyelt kérdés

Vettünk egy autót, kereskedőtől, szóval cégben volt...

Ma ki gyulladt a motorhiba jelző

Van olyan ilyenkor hogy vissza vihetjük és kérjük a pénzünk vissza..?

tegnap 22:07
 1/4 anonim válasza:
55%
Esetleg 3 napon belül .
tegnap 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én előtte megnézetném, mert bármi lehet a baj, kicsi is, nagy is. Lehet, hogy "tákolt" az autó, de lehet, hogy pont most jött ki valami rajta. Nem mindig a kereskedő a hunyó. Nem azt mondom, hogy sose, de nem mindig.
tegnap 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 vagyok. A "megnézetném" alatt azt értem, hogy a legtöbb kereskedő ha baj van a kocsival, és tényleg csak pár napja vette az ügyfél, akkor fel szokták ajánlani, hogy megnézik/megjavítják ők. Nyilván ha olyan baja van, ami sokba kerül és nem rejtett hiba volt a vétel pillanatában, akkor nem lesz ingyen a buli, de valamit valamiért. Lehet, hogy egy akármilyen más szervizben heteket kellene várni, hogy sorra kerüljön az autó. Neki meg van valami ismerős szakija, aki megcsinálja hamarabb.

A lényeg, hogy sok múlik az ügyfél hozzáállásán is.

Egyébként milyen autóról van szó (típus, évjárat, üzemanyag, futott km), és van-e bármilyen tapasztalható hibajelenség a világító motorhiba lámpán kívül. És ez utóbbi mikor, milyen körülmények között jelentkezett?

tegnap 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Elsőnek hiba legyen kiolvasva,lehet bagatel dolog pl ha egy szenzor romlott el azt nem nagyon lehet az előző tulajra ráverni hacsak nem megfelelő alkatrész van benne vagy tákolva volt.
ma 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!