Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyit érhet a...

Szerintetek mennyit érhet a Suzuki Ignisem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eladóvá válik a Suzuki Ignisem, segítséget kérek tőletek a beárazásban.

2005-ös évjáratú, én vagyok a negyedik tulajdonosa, törve soha nem volt. 1.3-as benzin motorral. GS a legmagasabb felszereltséggel, az ülésfűtésen kívül minden extra megtalálható benne. Kilométer óra állása: 235.500. Idén májusban kompletten kicseréltettem a két küszöböt, lealvázvédőztettem az egész alját az autónak és az első féktárcsákat kicseréltettem. Nyári gumi alufelnin, 1 szezont futott Hankook téligumi pedig lemezfelnin jár hozzá.

A műszaki januárban jár le, de az autó abszolút hibamentes, tehát csont nélkül át fog menni.

Mennyire tegyem ki szerintetek?

dec. 2. 11:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
Gyenge motor,meg sok km van benne. Max 400 a vége,ennyit érnek
dec. 2. 18:27
 12/14 anonim ***** válasza:

A karbantartási munkadíjakat ne akard érvényesíteni a vételárban, mert a kutyát nem érdekli. Ha rohadna, lukas lenne a küszöb, akkor 200-at sem érne.

Így most 650 ezer, esetleg 700.

Menj be a facebookok a suzuki ignis és wagonR tulajdonosok csoportba, ott fogsz látni rengeteg eladó Ingist, ami alapján be tudod árazni. Van pár álmodozó 1 milla körüli, vagy afeletti árakkal, a többség 7-800-ra lövi be a hibátlan, nem cserélt elemes kocsikat.

Még egyszer: amit ráköltöttél, az senkit nem érdekel, mert az ahhoz kellett, hogy egy darabban maradjon, meg tudjon állni, stb. Az extrák meg, a kifelé nyíló ajtókat és a forgatató kormányt ne számold hozzá, manapság a klíma, villanyablak, ködfényszóró, ABS alap hogy legyen, anélkül lófingot nem ér az autó.

dec. 2. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Ejnye kis morci-borci, most mit háborogsz, hiszen te kérdezted. 😜

dec. 2. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

"Drága utolsó!

A két küszöb volt megindulva, mindkettő kb. diónyi helyen. Én viszont direkt kicseréltettem az egészet, teljesen új küszöböket kapott"

ERRE: No komment 😀

"Az autó többi részén egy szem rozsda NINCSEN." Nos, ezt majd a vevőnek próbáld beadagolni.

"De nem vagyok köteles neked magyarázkodni, én tudom és láttam is, hogy rendben van az autó."

Erre: Mint ahogyan nem voltál köteles kérdést sem kiírni ha nem fogadod el a valós válaszokat.🤔

dec. 2. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!