Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyit érhet a...

Szerintetek mennyit érhet a Suzuki Ignisem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eladóvá válik a Suzuki Ignisem, segítséget kérek tőletek a beárazásban.

2005-ös évjáratú, én vagyok a negyedik tulajdonosa, törve soha nem volt. 1.3-as benzin motorral. GS a legmagasabb felszereltséggel, az ülésfűtésen kívül minden extra megtalálható benne. Kilométer óra állása: 235.500. Idén májusban kompletten kicseréltettem a két küszöböt, lealvázvédőztettem az egész alját az autónak és az első féktárcsákat kicseréltettem. Nyári gumi alufelnin, 1 szezont futott Hankook téligumi pedig lemezfelnin jár hozzá.

A műszaki januárban jár le, de az autó abszolút hibamentes, tehát csont nélkül át fog menni.

Mennyire tegyem ki szerintetek?

dec. 2. 11:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
320-350
dec. 2. 11:36
 2/14 anonim ***** válasza:
14%

Használtautó.hu nézzél utána.

Enyém hasonló korú volt, kisebb felszereltséggel de fele kilométerrel, viszont teljesen rohadás mentes, állandóan garázsban tartott. 600-at kaptam érte.Az alvázvédő és a küszöb csere az pontosan hogy nagyon nem pozitív egy hozzáértő vevőnek. Hogy a kérdésre is válaszoljak: Talán 400 körül.

dec. 2. 11:39
 3/14 A kérdező kommentje:

Ti miről beszéltek? Hogy mennyi? A két küszöb volt csak 250 ezer forint munkadíjjal együtt, a kuplungtárcsa +50.

Végignéztem a használtautót, 350-400 ezerért a lestrapáltak, lelakottak vannak, 400-500 ezer kilométerrel, vagy ha nem ilyen sok a km bennük akkor ilyen/olyan bajuk van.

600-650 körül fogom meghirdetni szerintem. Az enyém makulátlan autó, egy szem rozsda nincs rajta, az ülések mintha újak lennének.

dec. 2. 12:15
 4/14 anonim ***** válasza:
13%
1 millió ft körül is simán elviszik az ilyen állapotúakat. Sőt ezeket 1,5 millióért szokták felrakni, igaz annyiért már sokáig fogod hirdetgetni, de 1 milláért gyorsan el fog menni. Ha megnézitek a legalapabb lepukkant állapotú benzinesből a legolcsóbb jelenleg amit hirdetnek 430 ezer ft. Ez a legeslegolcsóbb klíma minden nélkül. 300-ért a törött, bontásra váróakat adják. A tied bőven ér 1 milliót.
dec. 2. 12:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Na igen. Köszönöm szépen kedves utolsó! Én is így gondoltam. Teszem akkor többre és akkor tudnak alkudni is.
dec. 2. 12:40
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező?:A kérdésben írtad: " Idén májusban kompletten kicseréltettem a két küszöböt, lealvázvédőztettem az egész alját az autónak"

Tehát a két küszöb teljesen szét volt rohadva.

Most ezt írtad:" Az enyém makulátlan autó, egy szem rozsda nincs rajta, az ülések mintha újak lennének." Ha a két írásodat összevetem akkor bizony a két küszöbön kívül minden más is cserére érett. Ugye nem mondod komolyan hogy egy autónak a fél alja úgy szétrohadt hogy nem hogy javítani de cserélni kellett, az alváz többi része meg "makulátlan"?

dec. 2. 15:00
 7/14 A kérdező kommentje:

Drága utolsó!

A két küszöb volt megindulva, mindkettő kb. diónyi helyen. Én viszont direkt kicseréltettem az egészet, teljesen új küszöböket kapott. Az autó többi részén egy szem rozsda NINCSEN. Nyilvánvalóan nem lettem volna olyan hülye, hogy lealvázvédőztetem úgy, hogy tiszta rozsda az alja.

De nem vagyok köteles neked magyarázkodni, én tudom és láttam is, hogy rendben van az autó.☺️

dec. 2. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

3. AZt nehogy beleszámold már hogy mennyit költöttél rá.

Akkor néhány autó több millió forint lenne vagy akár 10 millió is.

AZ senkit nem érdekel hogy te most küszöböt javítattál, mint ahogy az se hogy a többi javítás mennyibe került.

dec. 2. 16:35
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Tudom hogy a napokban vettél bele egy illatosítót a kínainál, szóval dobj rá arra a 650-re még vagy 50ezret. 🤣
dec. 2. 16:58
 10/14 A kérdező kommentje:
Majd én azt eldöntöm, hogy mit és mennyiért teszek fel eladni, kurvára nincs semmi közötök hozzá.
dec. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!