Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyit érhet a...

Szerintetek mennyit érhet a Suzuki Ignisem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eladóvá válik a Suzuki Ignisem, segítséget kérek tőletek a beárazásban.

2005-ös évjáratú, én vagyok a negyedik tulajdonosa, törve soha nem volt. 1.3-as benzin motorral. GS a legmagasabb felszereltséggel, az ülésfűtésen kívül minden extra megtalálható benne. Kilométer óra állása: 235.500. Idén májusban kompletten kicseréltettem a két küszöböt, lealvázvédőztettem az egész alját az autónak és az első féktárcsákat kicseréltettem. Nyári gumi alufelnin, 1 szezont futott Hankook téligumi pedig lemezfelnin jár hozzá.

A műszaki januárban jár le, de az autó abszolút hibamentes, tehát csont nélkül át fog menni.

Mennyire tegyem ki szerintetek?

ma 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
320-350
ma 11:36
 2/5 anonim válasza:
14%

Használtautó.hu nézzél utána.

Enyém hasonló korú volt, kisebb felszereltséggel de fele kilométerrel, viszont teljesen rohadás mentes, állandóan garázsban tartott. 600-at kaptam érte.Az alvázvédő és a küszöb csere az pontosan hogy nagyon nem pozitív egy hozzáértő vevőnek. Hogy a kérdésre is válaszoljak: Talán 400 körül.

ma 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Ti miről beszéltek? Hogy mennyi? A két küszöb volt csak 250 ezer forint munkadíjjal együtt, a kuplungtárcsa +50.

Végignéztem a használtautót, 350-400 ezerért a lestrapáltak, lelakottak vannak, 400-500 ezer kilométerrel, vagy ha nem ilyen sok a km bennük akkor ilyen/olyan bajuk van.

600-650 körül fogom meghirdetni szerintem. Az enyém makulátlan autó, egy szem rozsda nincs rajta, az ülések mintha újak lennének.

ma 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
1 millió ft körül is simán elviszik az ilyen állapotúakat. Sőt ezeket 1,5 millióért szokták felrakni, igaz annyiért már sokáig fogod hirdetgetni, de 1 milláért gyorsan el fog menni. Ha megnézitek a legalapabb lepukkant állapotú benzinesből a legolcsóbb jelenleg amit hirdetnek 430 ezer ft. Ez a legeslegolcsóbb klíma minden nélkül. 300-ért a törött, bontásra váróakat adják. A tied bőven ér 1 milliót.
ma 12:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Na igen. Köszönöm szépen kedves utolsó! Én is így gondoltam. Teszem akkor többre és akkor tudnak alkudni is.
ma 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!