Szerintetek mennyit érhet a Suzuki Ignisem?
Sziasztok! Eladóvá válik a Suzuki Ignisem, segítséget kérek tőletek a beárazásban.
2005-ös évjáratú, én vagyok a negyedik tulajdonosa, törve soha nem volt. 1.3-as benzin motorral. GS a legmagasabb felszereltséggel, az ülésfűtésen kívül minden extra megtalálható benne. Kilométer óra állása: 235.500. Idén májusban kompletten kicseréltettem a két küszöböt, lealvázvédőztettem az egész alját az autónak és az első féktárcsákat kicseréltettem. Nyári gumi alufelnin, 1 szezont futott Hankook téligumi pedig lemezfelnin jár hozzá.
A műszaki januárban jár le, de az autó abszolút hibamentes, tehát csont nélkül át fog menni.
Mennyire tegyem ki szerintetek?
Használtautó.hu nézzél utána.
Enyém hasonló korú volt, kisebb felszereltséggel de fele kilométerrel, viszont teljesen rohadás mentes, állandóan garázsban tartott. 600-at kaptam érte.Az alvázvédő és a küszöb csere az pontosan hogy nagyon nem pozitív egy hozzáértő vevőnek. Hogy a kérdésre is válaszoljak: Talán 400 körül.
Ti miről beszéltek? Hogy mennyi? A két küszöb volt csak 250 ezer forint munkadíjjal együtt, a kuplungtárcsa +50.
Végignéztem a használtautót, 350-400 ezerért a lestrapáltak, lelakottak vannak, 400-500 ezer kilométerrel, vagy ha nem ilyen sok a km bennük akkor ilyen/olyan bajuk van.
600-650 körül fogom meghirdetni szerintem. Az enyém makulátlan autó, egy szem rozsda nincs rajta, az ülések mintha újak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!