Akksi jó de nincs gyújtás?
Figyelt kérdés
Nem indul az autóm, hiába forgatom a kulcsot semmi sem történik: nem ad gyújtást, nem jelennek meg az ikonok sem a műszerfalon, motor se indul. Egyedül a lámpák működnek (helyzetjelző, műszerfal + beltér világítás). Megnéztem az akksi csatlakozóit, ki is tisztítottam, biztosítékokat is ellenőriztem de semmi. Mi lehet a probléma?
(Hozzáteszem hogy az autó fél évet állt mert baleset érte és rengeteget javítottuk, pár napja elkészült és eddig hiba nélkül jártam vele mindenhova viszont ma ez fogadott. Arra tippeltem először hogy szar az akksi (az indikátor is fekete), de ugye akkor nem menne normálisan a világítás se (nem pislákol meg semmi).
ma 01:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!