Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt e Valaki a hűtőrendsz...

Használt e Valaki a hűtőrendszerbe szórva ilyen alumínium port tömítettség javítása céljából?Ha igen mik a tapasztalatok?Ér valamit,vagy gagyi,felesleges anyag?

Figyelt kérdés

Probléma a következő:

Transporter T4, fűtéskor párásodnak az ablakok és talán kicsit fogy is a hűtőfolyadék.Nem olyan vészes (még),gondolom szivárog a fűtőradiátor.Tettem a rendszerbe ilyen aluport,igaz csak egy hete,de egyelőre semmi eredmény.

Mi a véleményetek,gondolom nem sok jó :)

Köszönöm!

#szivárgás #hűtőrendszer #üvegpárásodás #hűtőtömítettség #alupor
dec. 1. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Milyen aluport, linkeld be.
dec. 1. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Az is lehet hogy hengerfejes.
dec. 1. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:

2.

Az sokkal durvábban fogy, pár 10 km alatt garantáltan túlmelegszik már a motor, annyi eltűnik a rendszerből.

dec. 1. 19:14
 4/10 Szolovjov ***** válasza:
86%
Nem ajánlok semmit. Ha valahol szivárog akkor cserélni, javítani kell. A tömítő por az kókányolás.
dec. 1. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

4.

Nem mindenen van akkora lyuk, hogy indokolt legyen 3 hétre szerelőnél otthagyni és több százezerért szétbontani. És még lehet, hogy meg sem találják, egészen elképesztően és alattomosan is tudnak szivárogni, 10 km-enként 1 csepp valahol, egy gumicső alján, tűszúrásnyi lyukon, kizárólag üzemi nyomáson, 95 fokos víznél, teliholdkor, és az is azonnal elpárolog. Mit cserélsz ki, a fél kocsit? Első megoldásnak jó az a tömítő.

dec. 1. 20:03
 6/10 A kérdező kommentje:

1.

Nem tudom,nem is emlékszem a nevére,szerelőm adta,azt mondta valamennyit segíthet.

dec. 1. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Én ezt használtam, nem tökéletes, de sokkal jobb lett:

[link]

Pár napig nem volt változás valóban.

dec. 1. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:
36%
Többet értél volna azzal ha beleütsz egy tojást :D
dec. 1. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
Nekem nyáron szórta bele a szerelőm, azóta jó.
dec. 1. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Használtam ilyen hűtőtömítőt, éppenséggel működik ha nagyon kicsi a szivárgás, de ez csak átmeneti megoldás.

Csak nekem az a bajom, hogy hűtős segíthet, és a "legközelebbi" is bőven 100km-nél messzebb van. (Gyári új már nem létezik.)

dec. 1. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!