Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy állunk meg az autóval?

Hogy állunk meg az autóval?

Figyelt kérdés
Most tanulok vezetni és nem értek valamit. Ha megyek mondjuk harmadikban és valami miatt lassítani kell akkor ugye nyomom a féket visszaváltok másodikba,de meddig nyomon a féket? Mikor engedem el,hogy az autó ne álljon meg? Például ha megy át egy gyalogos a zebrán és majd nem át ér mire odaérek akkor lassítok,de én sajnos mindig megállok mert nem tudom,hogy meddig nyomjam a féket .
dec. 1. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Mi volt az 1-es válaszában a seggfejség? Így van. Alapból ha meg akarsz állni, nem váltogatsz összevissza, nyomod a féket, amikor már lefulladna mondjuk 3-asban, benyomod a kuplungot is. Amikor azt látod, hogy nem kell teljesen megállni, eldöntöd, hogy maradsz-e hármasban, vagy visszaváltasz kettesbe, és engeded fel a kuplungot. Ennyi... Ha ötödikről elkezdesz lassítani, akkor is majd eldöntöd, hogy 2-3-4 közül melyikbe váltasz ha mégsem kell tovább lassítani. (Na, ezért jó az automata váltó, mert aki nem tudja használni a szemét, ahelyett dolgozik a komputer.)
dec. 1. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Hát ha teljesen megállsz, akkor fék és kuplung, egyes, aztán indulsz újra. Visszaváltani gyalogos esetén, hááát, van annyi út?
dec. 1. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
De még privátban is kérdezi, hogy ha nem akar teljesen megállni, akkor a féket meddig kell nyomni. Mondom amíg lassítani akarjuk a járművet... Egyenletes haladáshoz és gyorsításhoz nem kell fék. Én nem értem, még ha a világ legrosszabb oktatóját is fogta fel, 8 általános alatt azért ennyi fizikát tanítanak. Aztán csodálkozunk, hogy a világ minden országában milyen hülyék vannak az utakon.
dec. 1. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

"Mikor engedem el,hogy az autó ne álljon meg?"

Még mozgás közben, természetesen. Ha az után engeded fel, miután már megállt, akkor már áll. Nyomod a féket, mert lassulsz valami okból kifolyólag, aztán mikor látod, hogy már nem kell, lehet újra gyorsítani, akkor vissza a gázra. Ilyen egyszerű.

dec. 1. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább ne tanulj vezetni, hagyd abba, nem neked való.
dec. 2. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kik pontozzák le azokat a válaszokat, hogy addig nyomom a féket, amíg lassítani szeretnék? A fékerő lassít, emberek! Vagy ez most valami gag, hogy ennél a kérdésnél írja le 10 ember azt, ami logikus és igaz, és 10 másik lepontozza mind a 10-et?
dec. 2. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te úgy még biciklit sem vezettél!? Ott meddig nyomod a féket?
dec. 2. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Ú, most jól összezavarod, következő kérdés az lesz, hogy biciklin MELYIK féket meddig kell húzni. :D
dec. 2. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Bekészítem a popcornt :D
dec. 2. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!