Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Nissan tényleg kivonul...

A Nissan tényleg kivonul Magyarországról?

Figyelt kérdés

Most tervezek új autó vásárlását, és többen mondják hogy Nissant nem szabad vásárolni, mert kivonulnak majd és problémás lesz egy szervízelés és alkatrész beszerzés is. Ez valóban így van?

Mit lenne érdemes venni ami ár érték arányban is jó?

dec. 1. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csődbe megy ha nem talál befektetőt. (Olvass utána mielőtt lepontozol)
dec. 1. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
26%
Nissant szabad vásárolni csak k.rvára nem a mostaniakat. De ez igaz a többi márkára is.
dec. 1. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy tudom, hogy a Nissan a Renault-csoport része.

Ahogy az is, mióta kokettálnak eléggé leromlottak megbízhatóságra....

Nos, jómagam nem ragaszkodnék hozzájuk, bár biztos nem rosszabbak mint némelyik konkurencia, de a mostani Nissan az nem olyan mint anno volt.

dec. 1. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:

A Nissan-Renault együttműködés 1999-ben jött létre. Utána lett újból nyereséges a márka(a múltját a legtöbb autób@zi ismeri pl:Patrol/300zx/Gtr-széria/350Z/NFS UG2/Tokio Drift stb.), de újabban most már szinte mindegyik gyártó sz@rban van, mert sz@rt gyártanak drágán. A VW is óriási karriert futott, most meg azt sem tudják, hogy merre vannak arccal előre. Bár számomra az autógyártás a kétezres évek közepéig tartott.

[link]

Ez egy régi cikk és egy régebbi nissan

"A Nissanok értéktartása jó, megbízhatósága kiváló. 2000-ben éppen az Almerának sikerült letaszítania az ADAC megbízhatósági statisztikájának trónjáról az örök elsőnek számító Toyota Corollát."

Ez meg pedig egy új vidi és egy új nissan

https://www.youtube.com/watch?v=1il4yyNEijg

Szerintem ezzel mindent elmondtam.

dec. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!