Mennyi ideig tart egy autót lízinggel megvásárolni ?
Figyelt kérdés
Vásárolunk egy autót cégre, lizinggel. A helyzet az, hogy 3 hete elkezdődött a folyamat és mèg mindig nincs meg az autó. Az autót én fogom használni mint alkalmazott de technikailag én fogom fizetni is a törlesztőt és kezdek nagyon dühös lenni hogy mèg mindig nem sikerült elintézni. A mi cégünk biztosan mindent megtett nem rajtunk áll . Az autó öregszik, a garancia egyre kevesebb , a teli gumit sem tudom rátenni , és ami a legfontosabb hgoy autó nélkül vagyok és szükségem van rátegnapelőtt 01:21
1/6 anonim válasza:
Nekem, ha jól emlékszem, konkrétan másnap már le volt minden rendezve. De mégha 2 nap is volt, ennyi időbe biztos nem telt. De mondjuk ti cégre veszitek, nálam magánszemélyre volt, lehet ez számít.
2/6 anonim válasza:
Fizikailag egyáltalán megvan az autó, nem csak most rendelik meg a gyárból? Főnökünk is kapott cégest, de 2-3 hónap volt mire átvehette.
3/6 anonim válasza:
Mivel céges bérlés és gondolom konkrét felszereltséggel lett kérve, ezért hónapok kérdése is lehet az átadás.
4/6 A kérdező kommentje:
Persze, voltunk megnézni, megvan az autó! Megnéztük, és a következő 2 munkanapon el is döntöttük, szóltunk is E-mailben és telefonon. Ez egy használt autó , 1.5 eves (azóta már több…) és 20.000km van benne, előtte lízing szerződéssel bérelte egy nagyobb cég.
Nem akarom mondani a cég nevét akitől vasaroljuk, de annyit mondok hogy nagy autó márka kereskedés
tegnapelőtt 08:00
5/6 anonim válasza:
Ha ez egy visszaadott, korábban más cég által lízingelt autó, akkor az a tippem, hogy itt jogi dolgok is lehetnek a háttérben. Lehet a régi bérlőtől kell valamilyen nyilatkozat, mert amennyire tudom nekik elővásárlási joguk is szokott lenni, vagy még variálnak, hogy talán mégis kell nekik az autó. Fura ez a 1,5 év, mert ha jól tudom 4 évig szoktak egy autót lízingelni, és a válasz valószínűleg a régi lízingelő cégnél van, hogy miért is adta, vagy vették vissza.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg azért húzódik, mert a régi lízing még nincs lezárva. Esetünkben is volt egy ilyen ügy, csak mi az eladói oldalon voltunk, a vevő szerencsére nem lépett vissza. Nagyon lassúak a lízingcégek ilyen esetben, illetve papírokat is kell oda-vissza küldözgeti. Több hét volt mire minden meglett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!