Övfeszítő cseréjénél ki kell ütni valamilyen hibakódot mielőtt beszerelem az újat?
Figyelt kérdés
Benne marad a jel az elektronikában vagy ez egy egyszeri impulzus? Tehát nem-e tud egyből aktiválódni amint berakom az új övet?ma 21:15
1/3 anonim válasza:
HA semmit nem értesz hozzá akkor minek kókányolnád meg.
EZ az egyik legfontosabb biztonsági berendezés és jobb lenne szakműhelyre bíznod ezt.
2/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért mert megkaptam vagy 10 helytől hogy nem foglalkoznak ilyen autóval és/vagy nem értenek hozzá. Ahányszor szerelőhöz fordultam egy heti fizetésem hagytam ott és cserébe el is b@szták. Egyébként egy nagyon egyszerű kérdést tettem fel…
ma 21:42
3/3 anonim válasza:
Ha szerelőhöz viszed hónapokig utána fogsz javítani. Én egyáltalán nem javaslom, nekem eddig még csak kárt csináltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!