Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok a...

Milyen autót ajánlanátok a következő szempontok alapján?

Figyelt kérdés

-Nekem nagyon fontos a kinézete, szép autó legyen.

-fiatalos,sportos

-Haladni is lehessen vele

-Keret: 2milliotol-3.5 millioig.

Audi A5 Coupera gondoltam, csak felek hogy nagyon draga lenne fenntartani. Akinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata az is írhat.

nov. 26. 15:10
 1/5 A kérdező kommentje:
23/F
nov. 26. 15:11
 2/5 anonim válasza:
Audi A4 2.0 CRTDI
nov. 26. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
nov. 26. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ésszerűbb vonalon a Honda Civic 8. generàciójàt ajánlom,nem prémium meg nem te leszel a diszkó királya de biztosabb konstruckió -motor szempontjàból biztosan- .Sportosság adott,könnyű a kasztni,váltó kiváló,jól veszi a kanyarokat.

Kinézet szubjektív,az 5 ajtós ma is modernek hat,4 ajtós nem annyira formabontó de jól megjelenése van szerintem(ez van nekem)1.8 benzin,2.2 dízel vonalon a legjobb példányokból tudsz válogatni ami nagy előny,akár Type R is becsúszhat bár az inkább a kínálat alja.Nincsenek hatalmas problémái de az alkatrészek nem olcsóak,bontó sem lesz tele tömésig

nov. 26. 23:19
 5/5 anonim válasza:
E60, E90
nov. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!