Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 2107 miért nem indul?

Lada 2107 miért nem indul?

Figyelt kérdés
A gyújtás teljesen rendben van és üzemanyagot is kap. Nem indul se betolásra se behúzásra. Mi lehet így a probléma? Ha az önindítóval lenne probléma behúzásra csak beindulna így is nem?

nov. 23. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Teljesen mindegy mivel forgatod a motort.

Ha nem jó akkor nem indul be.

AZ nem olyan biztos hogy rendben van a gyujtás meg az üzemanyag.

AKkor mérni kell kompressziót ha minden rendbe van, szerinted.

nov. 23. 19:31
 2/11 A kérdező kommentje:
A gyújtás teljesen új és elektromos. Az üzemanyag is rendben van, de holnap ránézek biztos ami biztos. Köszi a választ.
nov. 23. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy új a gyújtás, de az elosztót bárhogy felteheted, akkor pedig nem a jó hengernek ad szikrát.
nov. 23. 20:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Hidd el minden jól van összerakva.
nov. 23. 20:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Nehezen teker az önindító, de betolásra így is be kellett volna indulnia nem?
nov. 23. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Valami sz@r. Van szikra van nyál, kompresszió is akad akkor valami mégse kerek.

-Akksi feltölt

-befújsz féktisztítót a karbiba (fel kell pörögnie, ha jó a motor vezérlés és a gyújtás)

-ha felpörgött a motor gyújtásostúl jó, nem kap benzint.

-ha nem akkor vagy az új gyújtás rossz vagy a motor/vezérlés/kompresszió.

Ez a huzigáljuk/tologatjuk sehova nem vezet.

nov. 23. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nehezen teker akkor is be kellene indulnia ha mindent jó állítottál be. Annó a 80-as években 1200-es Zsigulink volt amit 14 éves fejjel sokszor egyedül szereltem, volt mikor reggel aláfeküdtem, és átgyűrűztem a motort, és délután pöccre indult. Szóval ha a gyúrást nincs elrakva, szikra van, benzint is kap és a vezérlés is a helyén, akkor indulnia kell.
nov. 23. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

"A gyújtás teljesen rendben van és üzemanyagot is kap. Nem indul se betolásra se behúzásra. Mi lehet így a probléma?"

Az a probléma, hogy nincs rendben a gyújtás vagy az üzemanyag.

"Hidd el minden jól van összerakva."

Nincs. Persze neked - és csak neked - elhiszem akár azt is, hogy Ladából diplomáztál, Bútor Robinak szereltél, karburátor volt a jeled az oviban és kerékkulccsal a kezedben születtél - de valamit akkor is szarul raktál össze.

Vagy még az lehet, hogy te tökéletesen raktál össze mindent, de a gonosz kis manók valamit elbuzergáltak.

nov. 23. 22:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem enged át az AC pumpa? LADA betegség, sokszor kilukad.

Pumpáld meg indulás előtt, felkeményedik-e, na meg nyomkodd sokszor a gázpedált is, a gyorsítószivattyú telenyomja benzinnel a szívótorkot.

Remélhetőleg nem ment el a vezérlés, csak jó még a feszítője.

De láttam már olyat is, hogy kint volt szikra, hengerbe csavarva meg nem igazán akart feléledni.

Olyankor "gyenge" a szikra, erőteljes áthúzásnak kell lenni.

Meg azért fals levegőt se nagyon szívjon a motor pl rossz talptömítésnél.

(utoljára 1994-ben szedtem atomjaira zsigát, remélem nem mondtam fszságokat :) )

nov. 24. 06:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Tehát a hiba pontosabban: A gyújtáselosztóból nem jut szikra valószínűleg a gyertyákig. Elosztófedél közepében lévő gyújtókábelt akárhova tartom van szikra, de valahogy a gyertyákig nem jut el. A gyújtáselosztó új.
dec. 8. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!