Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autópályára egy Suzuki...

Milyen autópályára egy Suzuki WagonR+ 1.3?

Figyelt kérdés
Megtudná nekem írni valaki, hogy egy 100-as tempónál mennyin forog a motor? 1.3 76 lóerős motorra gondoltam. Heti 3x autópályáznék a kocsival! Gondolom egy 100-as tempó még nem lenne megterhelő neki! Azért ezt az autót választottam, mert a Swift után ez a legolcsóbb fenntartású!
nov. 23. 18:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Most olvastam, 120-nál forog a WagonR 4 ezren. Ettől nem lehet baja a kocsinak, hogy ilyen nagy fordulaton van használva a motor, ha már bemelegedett úgyis, nem?
nov. 23. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem
nov. 23. 20:00
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
#11 Egy egészséges autónak nem lesz baja.
nov. 23. 20:01
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Haver München mellett dolgozott, kéthetente azzal jártak haza 4-en és azt mondta bírta.
nov. 23. 20:45
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az Ignis 120-at még vállalható hanggal és fogyasztással teljesítette rendszeresen. Az ignis kasznija annyi hogy van hegesztve neki egy plusz csomagtartó, szinte ugyanaz a kaszni. Tippre 100-nál ilyen 3000-et foroghat a wagonr, de nem tudom, az biztos hogy simán vállalható lesz. Ezek a magas építésű önjáró hűtőszekrények inkább kanyarban rosszak, nem autópályán. Persze ha szar a lengéscsillapító, nagy a szél és 130-al akar vele valaki menni az nem lesz kellemes, de 100-110-et simán bírja. Ennél a 76 lóerős motornál a szelepszárszimmering a típushiba, hidegen kéken füstöl, amikor bemelegszik abbahagyja. Ez ennyi idősen mindegyiknél van, amelyiket még nem javították. Ez a szimmering 20 évesen meg van keményedve és nem tömít rendesen. Nem olcsó a csere mert eléggé szét kell hozzá szedni a motort, de a szimmering maga pár ezer forint. Akár együtt is lehet vele élni, hisz csak egy nagyon kevés olaj fogy ilyenkor, de füstöl, ennyi.
nov. 23. 20:47
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem lesz baja üzemmelegen nyugi. Ez nem tsi.
nov. 23. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Édesf@szom🥴 ezt a sok bohócot...

Miért ne menjen autópályán? Életveszély a Wagyonőr+....vannak itt arcok.

Simán lehet vele pályázni, kicsit szélérzékeny. Ha nem egy le lakott pudva akkor bírni is fogja.

Régen trabantal zsigulival warburggal és egyéb izékkel járt az ország. Azokhoz képest űrhajó.

A váltó kicsit rövid, hangos rádió kell bele, azt csókolom forog amennyit kell neki. 😉

Ne parázz jó kocsi bírni fogja.

nov. 23. 22:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az autó bírni fogja. Itt az a kérdés, hogy te bírni fogod-e a kényelmetlen ülést, üvöltő motor- és szélzajt, instabilitást, kamionok mögötti beszorulást.
nov. 24. 23:37
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

A motor bírni fogja, ha Ignis motoros (M13A), akkor valahol 3000 felett vált a vezérlés, ott kezd el élni a motor. A 4000 még semmi, ott jön meg a maximális nyomaték. 5000-ig nyugodtan mehetsz tartósan.

Az más kérdés, hogy az úttartása nagy tempónál kb. két rollerre szerelt telefonfülkéhez hasonló.

Ha páya, válaszd a külső sávot, és állj be biztonságos távolságra egy kamion mögé. A szélárnyéka fogyasztásban kb. -1 litert jelent.

Neked hangos lesz a motor, beszélgetni csak kiabálva lehet.

nov. 24. 23:41
 20/21 A kérdező kommentje:
És ha nem az Ignis motoros, hanem a G13B motorkódú, a régi 76 lóerős 1.3-as?
tegnapelőtt 10:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!