Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Astra K 1.4T Tourer magas...

Astra K 1.4T Tourer magas fogyasztás?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyit kéne fogyasztania, de valahogy soknak tűnik ez a 8.4-8.6 városban. Nem nyomom neki ész nélkül, természetesen előfordul, de kis gázadásnál is már 20-30 litereket ír ki. Ha tartok egy 100-as tempót tempomattal, akkor 6.5 liter kb, ha jól emlékszem, tehát teljesen jó, de gázadásoknál, felgyorsulásoknál kiugrik a mutató. Megtankolom, nem arról van szó, de csak az interneteken megadott adatokhoz tudok hasonlítani, azokhoz képest pedig iszonyatosan rossz a városi fogyasztásom.

Remélem valakinek innen van ilyen autója, és megtudná mondani, hogy mennyi nagyjából a városi fogyasztás.

Illetve milyen probléma lehet, ha magas a fogyasztás? Kipufogó biztos nem lyukas, arról tudok, hogy akkor megnőhet a fogyasztás.

nov. 22. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
1.4T Zafirával volt dolgom, ami gyakorlatilag egy kicsit felfújt Astra. Teljesen reális ez a fogyasztás.
nov. 23. 08:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Városi fogyasztás 7,4 l/100km

Ez a gyári adat, ami nagyon optimális körülmények között van mérve úgy, mintha a pedál alatt tojás lenne.

Teljesen reális a 8.5 körüli fogyasztás városban, sőt szerintem még nem is rossz.

nov. 23. 10:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Ma volt egy jó hosszú országúti utam, és ott kifejezetten jó lett a fogyasztása.
nov. 23. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!