Mint a korcsolyának. 😆 Ha nincs letakarítva az út csuszkálsz össze-vissza.
tegnapelőtt 11:12
2/16 anonim válasza:
Nagyon nagyon rossz. Mész vele az árokba.
tegnapelőtt 11:17
3/16 anonim válasza:
Van benne tapasztalatom. Tehát zsír új, de nem legnagyibb nyári a hóban egész tűrhető. Viszont kopott nyári, akár havas akár latyakos úton katasztrófa. Csak úgy nem töröd össze magad ha nagyon lassan mész.
tegnapelőtt 11:28
4/16 anonim válasza:
Rossz.
Szerencsére felénk úgy néz ki csak eső lesz. Bár pont idei friss márkás tesztgyőztes téli gumik vannak az autómon. Amivel nagy gond valószínűleg nem lenne.
tegnapelőtt 11:33
5/16 anonim válasza:
Katasztrófa,de komolyan.
Első kanyar irány az árok.
tegnapelőtt 11:50
6/16 anonim válasza:
Nagyon-nagyon rossz főleg ha le sincs takarítva, sózva az út. Ha nincs a kocsiban kipörgésgátló lényegében csak nagymama tempóban tudsz gyorsítani mert nagyobb gáznál egyszerűen kikapar a kerék. A fékezés meg a másik dolog, hirtelen fékezésnél megcsúszik a kocsi és irányíthatatlan lesz, ott már csak az ima fog segíteni. Hosszú távon olcsóbban megúszod ha veszel rá négy téli abroncsot mert egy okozott baleset sokkal többe fog kerülni.
tegnapelőtt 11:57
7/16 anonim válasza:
Nulla. Hóba keresztirányú bordák kellenek. A nyári gumin meg hosszanti bordák vannak.
tegnapelőtt 12:03
8/16 anonim válasza:
Még friss jogsis koromból van egy sztorim: leesett pár centi hó, én meg éppen úton voltam. Az akkori kocsimban volt menetstabilizátor és új téli gumik is voltak rajta. Az utakat nem nagyon takarították a hirtelen jött havazás miatt, oda értem a kereszteződéshez ahol be akartam kanyarodni. Az út ott is vékony rétegben havas volt de csak annyira hogy éppen hogy fehérlett az aszfalton. A szokásos normál tempóban akartam bekanyarodni (tehát nem azzal az idegbeteg gyorsasággal) mégis kipördültem. Szerencsére nem lett semmi baj, nem volt arra senki.
Ha ez történt az új téli gumikkal, gondolhatod mi történne a kopott nyáriakkal.
tegnapelőtt 12:08
9/16 anonim válasza:
8as te simán béna sofőr vagy akinek nem való a hóban való közlekedés. Latyakos hót kell elkerülni nyári gumival.
tegnapelőtt 12:18
10/16 anonim válasza:
Van aki egy keresztbeállást vagy egy kipördülést évekig emleget, és rettegve él meg mindenféle időjárás változást.
/köd, hó, jég, felhőszakadás, sár...stb./
Holott, csak meg kellene tanulni vezetni, és a megfelelő gumikat használni.
A múltbéli legendákat pedig elhagyhatók............😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!