Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Télen mennyire fogynak a...

Télen mennyire fogynak a krossz motoros védőfelszerelések?

Figyelt kérdés
Láttam nagyon jó áron felsőtest védő protektort, és elvileg van nekik jó pár darab raktáron. Személyesen akarom átvenni, és sok kérdést feltettem nekik, amikre válaszoltak, és most azt mondták, hogy nem biztos, hogy még sokáig lesz belőle nekik, mert az első beszélgetés óta is vittek belőle. Én meg láttam ugyanazt a cuccot egy 1,5 éves hirdetésben. Lehetséges, hogy csak azt akarják, ne szarakodjak annyit, és vegyem meg minél hamarabb?
ma 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó áron van, akkor megveszi az is, aki tavaszig nem ül motorra. 😉
ma 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kifutó termék, és tavaszig szezon kezdetéig új kollekció megjelenéséig ki akarják szórni a megmaradt darabokat.
ma 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Jobban fogynak mert sokszor elesnek télen a csúszós úton a motorosok így újat kell venniük.
ma 18:05
 4/4 A kérdező kommentje:
3.: A krossz motorosok?
ma 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!