Meddig állhat fedett garázsban egy 125-250 köbcentis motor, úgy hogy ne legyen baja?
Van egy motorom, amiről nem tudom, hogy mekkora, mert papíron 125, de egyes szerelők szerint, van az 250 is. Sajnos egy problémás időszak miatt, egy évig nem tudtam hozzányúlni, de garázsban állt érintetlenül. Most hogy visszatértem, szeretnék vele foglalkozni kicsit.
Az akksi halott, de azt már intéztem hozzá, amit ma fogok átvenni.
Érdeklődnék, hogy ha most beindítom, akkor lehet-e baja, vagy még bírni fogja-e?
Hát, próbáld meg beindítani, de nagy a valószínűsége hogy ennyi idő után már eléggé “megtaknyosodott” benne a benzin ami miatt karburátort kell tisztítani, feltéve hogy karburátoros.
Ha elindul, Szerintem az első legyen hogy lecseréled az olajat.
Te a papír szerinti(forgalmi)köbcentivel törődj..indítás előtt vedd ki a gyertyát, és mozgasda főtengelyt..akár tolással, akár berúgóval, de jó az önindító is...természetesen előtte rázd meg a motort, hadd ébredjen fel a tankban(is) a benya...
nézd meg, van-e szikra,, aztán hadd menjen..
menni fog, néhány rúgás...-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!