Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közterületen biológiailag...

Közterületen biológiailag lebomló samponnal sem moshatom le a kocsit?

Figyelt kérdés
Ha jönne a közteres és bemutatom hogy nem szennyezi a környezetet a sampon akkor is bírságol?

#közterület #autómosás #Lebomló sampon
nov. 18. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Fura dolgokkal foglalkozol. Ezt a bolygót már rég elkúrtuk. Nem kicsit nagyon. Mosd le nyugodtan.
nov. 18. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ki a f4sztom fog neked ezért bármit is szólni!?!?
nov. 19. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ha jönne a közteres és bemutatom hogy nem szennyezi a környezetet a sampon akkor is bírságol?"

Ha éppen arra jár egy, és olyan kedve van, akkor lehet hogy megbüntet.

Ezt a helyi önkormányzat illetékes osztályától kellene megkérdezni. Egyrészt vannak helyi szabályok, másrészt a közteresek gyakorlata.

Én egyszer láttam egy közteres autót, benne a pihengető emberekkel. Megkérdeztem, hogy mi a helyzet a kocsimosással a kerületünkben. (Sampont nem említettem.) Visszakérdeztek, hogy feljelentett-e egy szomszéd? Mert egyébként nem szoktak ilyennel foglalkozni. Régebben hetente lemostam a kocsimat a ház előtti parkolóban. Nem volt belőle probléma. Igaz, hogy nem is láttam közterest a hétvégén. :-)

nov. 19. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy kanálnyi sampon nem probléma, ha az úgyis a szennyvizes csatornába van elvezetve. A munka elvégeztével ne maradjon habos a közterület!
nov. 20. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!