Öreg, karakteres Japánt vagy fiatal tucat Olaszt?
Figyelt kérdés
Motorokról lenne szó, de nem szeretnék konkrét típust írni, csak arra vagyok kíváncsi ti mit választanátok?
Egy árban vannak, egyforma erősek de a japán egyedibb, pörgősebb, viszont korából adódóan szarabb a féke, futóműve és váza. Valószínű többet is kell szerelni majd (46 éves).
Az olasz ezeknek az ellenkezője (8 éves).
ma 11:09
2/5 anonim válasza:
Az olasz tucathoz van minden polcon az öreg japánhoz vagy vadászni kell a cuccot, vagy egyedileg gyártatni.
Van 30 éves japán cross motor (Honda) a közelemben, nem egyszerű egy-egy speckóbb cucc beszerzése. A pár éves hasonló KTM-hez azonnal van minden is.
4/5 retektorta válasza:
Fílingre az öreg japán, ez nem kérdés. Ha használni is akarod nem csak nézegetni, akkor azért én utánanéznék az alkatrész beszerzés lehetőségeinek. Van egy (nem ennyire) öreg japán autóm, bizonyos alkatrészek már elfogytak, pl. géptető, első lámpák már nincsenek.
5/5 anonim válasza:
Érdekes, mert én motorban pont azt látom, hogy a japánok jellegtelenek (sokszor csak a felirat vagy a szín alapján lehet rájönni, melyik a 4 márka közül), míg az olasz motorok sokkal karakteresebbek. :) Viszont tény, hogy jobbak a japánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!