Gáz szerintetek egy 2 milliós 10 éves autón egy 3-3 karakteres neves egyedi rendszám?
Figyelt kérdés
112.500ft lenne rá, ha jól emlékszem, ami nem olyan nagy összeg és szeretem az egyediséget, azonban nem tudom, hogy mennyire tolerálják mások.
Nekem annyit jelentene, hogy ismerőseim egyből tudnák, ha meglátják a tucatautómat, hogy az az enyém.
Vélemények?
2016. aug. 1. 16:09
1/6 anonim válasza:
Te tudod, ha neked megéri akkor hajrá. Nálam sok lenne ez az összeg, én ebből a 15 éves Fiatomat szinte teljesen megszervizeltem.
2/6 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Ha van rá pénzed, csináltasd..
Ha valaki akar, még a színébe is beleköt..
Amúgy meg mit foglalkozol vele, mit mond más.
3/6 anonim válasza:
Én sokallom, akkor már az 5 karakter 1 szám kombó, az legalább kitűnik, a 3 betű 3 szám már fel se tűnik, mivel már lassan betelik (most már az O betű kezdődik el, annál lejjebb minden foglalt, plusz az X, W, U is. Viszont egy JOZSI-1 mekkora már. :D
4/6 A kérdező kommentje:
Z-vel kezdődne, a józsis közel fél millió ft lenne...
2016. aug. 1. 17:08
5/6 anonim válasza:
Na látod!
A Józsisra csettintenék! Menő!!!!!!
6/6 anonim válasza:
Fotózd le a mostani rendszámodat. Oszd meg az ismerőseiddel. Onnantól tudják, hogy az a Te Autód. Ha valakit mondjuk egyáltalán érdekel :-) Ne viccelj, ha csak ezért kell a rendszám, az felesleges pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!