Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek jól csináltam?

Szerintetek jól csináltam?

Figyelt kérdés

Ma mentem hazafele a bmw- mel, es ahogy mentem mendegeltem, az auto nekiallt visitani, piros felirattal, hogy alljak meg, mert a motor tulmelegedett.

Engine overtempet kiabalt.

Felrealltam, es megallapitottam, h ures a kiegyenlitotartaly.

Szerencsere pont volt nalam egy uveg apenta malna, es egy uveg szentkiralyi asvanyviz.

Bugyborekos, nemtudom ez szamit- e. Eloszor csak a malnat akartam beletenni, elvegre rozsaszin fagyallo volt benne gyarilag is.

Kepzeljetek el, a malnat ugy elnyelte, h sajnaltam, h az asvanyvizet ilyen celra kell felhasznalni, mikor mas orszagokban szomjaznak, de a vizet is benyelte a bmw. Ti melyiket ontottetek volna elobb bele? Vagy az szamit egyaltalan, vagy elkeveredik?

Jon a hideg, a malna vajon hany fokig fagyallo?

Remelem nem fagy meg az ejjel. Szerintetek?

Ja, a kocsi egy 2023- as 530d.

Csak az irjon, aki ert is hozza, okoskodok ne irjanak.

Es trollok se ne irjanak.

ma 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az üvegtigrisben is drágább lett volna a bubi nélküli, mert abból még ki kellett volna szedni a bubikat. A málna nagyon is jó, ráadásul tele van vitaminnal és ásványi anyaggal, ami a motor normális és kiegyensúlyozott működéséhez nélkülözhetetlen. Minden jól csináltál és feldobtad az estémet! Köszönöm!
ma 21:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Eddig minden valasz hasznos.

Koszi. 🙂

ma 21:33
 3/5 anonim válasza:
100%
A lehető legjobban jártál el.
ma 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Zsír!
ma 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Magadtól találtad ezt ki vagy kellett hozzá segítség? Jó lett, finom a málna, főleg a buborékos.
ma 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!