Kezdődő hengerfej vagy már veszet fejsze?
Sziasztok lenne egy 90-es évjáratú malac passatom 1.6Td motoral (SB kód) Úgy vettem az autót hogy valamelyik vízcső nagyon minimálisan de csöpög..Őszintén megvalva nem is foglalkoztam vele de kb 2 hete fagyott reggel nálunk és én hülye..nem fagyállóztam még le akkor az autót..bele is fagyott a víz..de 1 óra szopás úgy nézet i hogy élettre kelt a vízpumpa és minden cső puha volt tehát jég szerintem nem volt benne..igen de rá pár napra az autó termosztátja még a Fagyálló ellenére is de szerintem befagyott és nem nyitott ki szóval a vízem fel ment ilyen 110 fok felé.. Pár napja észre vettem hogy a kiegyenlítő tartály kupakján ilyen tejeskávés szinű valami rakodót ki, és b.szot büdös víz van benne. Tudom én basztam el de most nem erre vagyok kíváncsi...
Mit kell ilyenkor cserélni, azt tudom hogy hengerfej tömitést és még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!