Akinek Suzuki Ignise van, mennyiért vette, milyen állapotú és mennyit költött rá eddig?
Nekem Ignisem van 550 ezerért vettem vagy 6 éve (2005 évj.)
Korának megfelelő állapotban van, fényezése itt-ott már ronda, alja nem rohad, fútómű rendben. Müszakilag semmi baj nincs vele
Eddig az olajcseréket meg szürőcseréket leszámítva kb ezek voltak cserélve...
Kuplungbowden 2200 forintért vettem, én cseréltem ki
egyik oldalon toronycsapágy és a toronygumi lett kicserélve mert zörgött. alkatrésszel együtt kb 25 ezret fizettem.
Gyertyákat cseréltem benen én magam, iridiumos gyertyák darabja asszem 3-4000 ft volt.
Meghalt az ablakmosószivattyú, az alkatrész 4000 forint volt, a szerelő 30 perc és 10 ezer forint összegért cserélte
A csomagtérajtó elnyírta az elektromos vezetékeket ezért nem világítottak a hátsó helyzetjelző lámpák, kis forasztagtás (kb 10-20 perc) és kész is volt Asszem ezt valami olajcserével összekötve csínálták igy kb semmit nem kértek érte.
Ja meg vettem rá 4 új gumit mikor megvettem, kb 15 ezer volt darabja
Kb ennyi
De azóta voltam vele mindenfelé IS. Sose volt vele baj, massziv kis masina Afféle városi mini SUV:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!