Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan autóvásárló, aki...

Van olyan autóvásárló, aki egy 2005-ös valós 4ezer Km-t futott gyakorlatilag szinte szalonból frissen kihozott állapotú Suzuki Alto-ért adna 1.180.000Ft-ot?

Figyelt kérdés

Oké hogy ha ez valós, akkor az autó tényleg patika lehet, de aki 2005-ös Suzuki Alto kategóriába nézelődik az szerintem nem 1.180.000Ft-ot szán az autóvásárra, hanem mondjuk 180.000Ft-ot. Aki meg 1.180.000Ft-ot szán autóvásárra, az ne 2005-ös 1.1-es Suzuki Alto-t akar venni.

Gyűjtői értéke ennek az autónak szerintem nulla, azért sem fogja senki megvenni.

Létezik a piacon az a vevőfajta akinek kelleni fog ez a kocsi ennyiért?

2023. okt. 15. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Kizártnak tartom.
2023. okt. 15. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
létezik, hogyne létezne. Ne magadból indulj ki. Ennyit bőven megér, hogy a nagyinak, a házvezetőnőnek megveszik ezt a patika bringát, amire alig kell költeni, a piacra, osanba meg pont jó. Esetleg a gyereket az oviba-ból vinni, hozni. Az igényes emberknek ez harmadik, negyedik kocsinak szaré-hugyé van, naná hogy megvesz(alku élkül)
2023. okt. 15. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Maximum félmilliót ér ebben az állapotában. Ez egy olcsó tucatautó, emiatt nem számít, hogy mennyire van jó állapotban van, az értéke alacsony marad. Teljesen felesleges vigyázni az ilyen újkorában is lenézett filléres autókra, a jó állapot és a rendkívül kevés kilométer nem fog sokat dobni az értékükön.

Gyűjtői értéke nulla.

"Létezik a piacon az a vevőfajta akinek kelleni fog ez a kocsi ennyiért?"

Létezik, de maximum félmillió forintot adna érte.

Gyűjtői értéke egy 4 ezer km-t futott 2006-os Suzuki Swift Sportnak lenne, azért már felüllicitálnák egymást a vevőjelöltek és más országból is hajlandók lennének eljönni érte.

2023. okt. 15. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
A kínálat legtetejére kéne áraznia, gondolom az olyan 500 ezer ft környéke, annyiért lesz olyan biztosan, aki megveszi, így viszont ez a "azt mondta asszony adjam el, ezért felraktam hirdetgetni" típus, de megvenni nem fogják szerintem.
2023. okt. 15. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Az állapot amúgy sem biztos, hogy jó csak azért, mert ment 200 km-t éves szinten, sőt... Rengeteg gumi alkatrész megy szét állásban, tehát ha valaki munkára akarja fogni és napi rohangálósnak használni, akkor a fél autót szét kell hozzá bombázni kis túlzással.

De amúgy sem ér annyit.

2023. okt. 15. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Hol hirdetnek ilyet? Most néztem a hahut, de "csak" 830-ért megy a legdrágább is, egy 2004-es.

Amúgy nem hiszem. Max. 30-40 év múlva. Addig még őrizgetni kell.

2023. okt. 15. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:

4000 km az eddig megtett kilóméter?

Ha ez igaz, és ráadásul garázsban állt és megvolt az évenkénti olajcsere akkor jó vétel.

Hol van eza hirdetés?

Nem lehet hogy nincs ilyen hírdetés, csak kitaláltad?:)

Amugy az hogy mennyiért hirdetik az egy dolog, meg az hogy mennyiért veszik meg az egy másik dolog.

De én még sose láttam ilyen idős autót amiben csak 4000km lett volna

2023. okt. 16. 13:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Bírom hogy bármiről kiír egy kérdést az ember, ami egy kicsit is nem köznapi, de semmi nagy szenzáció nincs benne egyből megkapja hogy kamu csak kitalálta...

Facebook marketplace-en van fent egyébként...

2023. okt. 16. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem állítom kamunak, csak megkérdeztem, hogy hol láttad. Egy linket vagy screenshot-ot be tudsz szúrni róla? Marketplace-n sem találom, de ott nem is mindig ad be minden hirdetést. Tényleg kíváncsi lennék rá.
2023. okt. 16. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!