Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elkezdett recsegni a toronyszi...

Elkezdett recsegni a toronyszipent csapagyam, de januarba kaptam idopontot a szerelohoz?

Figyelt kérdés
Lehet nagyobb baja? Meg lenne egy becsi ut kb 700km, meg a napi hasznalat
ma 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
És egy szerelő van a környéken? Miért nem mész máshoz akkor? Én tuti nem indulnék el nem tökéletes autóval ilyen távokra.
ma 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:

700km semmi, a toronycsapágy meg nem olyan alkatrész, ami egyszer csak elköszön és vége. Egyre szarabb lesz, egyre hangosabb lesz, egyre darabosabb lesz a kormány tekerése, de nem fog kiesni a helyéről, vagy ilyesmi.

Múltkor 750km-t vezettem le egy hobbi autóval, amit előtte 1 héttel vettem motorhibásan, épp hogy összeraktam és épp csak annyira néztem át műszakilag, hogy minden a helyén legyen, a többi meg nem számít. Többen is mondták, hogy hülye vagyok, de most mégis mi történhet? Kiesni semmi sem fog a helyéről, lerobbanni meg bármelyik autó lerobbanhat bármelyik pillanatban, aki ettől fél az ne üljön autóba.

ma 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Inyekcios tüvel nyomj be olajat .
ma 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Milyen olajat? motor olaj jó? vagy milyet?
ma 14:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!