Opel astra f kombi 1995 Ben szeretnék izzót venni valami jó minüségűt Tesco-ban szoktam látni de nem tudom hogy milyen lenne jó bele?
Figyelt kérdés
nov. 16. 13:06
1/5 anonim válasza:
H4
Ez egy szabvány, nincs különbség közöttük, mindegyik pontosan ugyanazt nyújtja.
2/5 A kérdező kommentje:
Erősebb fényű kellene ami most van benne eléggé tompa már H7- es nem lenne jó bele?
nov. 16. 13:24
3/5 anonim válasza:
Vehetsz bele emelt fényűt, csak azok az mellett, hogy drágábbak, még nem is bírnak annyit. Mikor kipróbáltam ilyent, az fél évet bírt. Veszel sima 55Wattos H4-es Osram-ot és évekig nincs gond
4/5 anonim válasza:
Sima H4-est vegyél, a tényleg jó márkák: Osram vagy Hella.
5/5 anonim válasza:
Mint írtam, a H4 egy szabvány. Nem rakhatsz vele H7-es izzót, mivel az egy másik szabvány és nem jó bele. Nem rakétatudomány ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!