Csabesz2834 kérdése:
Golf3 1,4 aex! két hengerezik! Új gyújtás van rajta! Két hengerrel indul 4es és az 1 henger üzemel !ha fordított sorrendbe kötöm be a kábeleket akkor a 2és a 3 as henger megy csak.mi lehet a probléma ?
Figyelt kérdés
nov. 15. 17:52
1/9 anonim válasza:
Az új gyújtás mit jelent? Megszakító is volt cserélve?
2/9 anonim válasza:
" ha fordított sorrendbe kötöm be a kábeleket akkor a 2és a 3 as henger megy csak. "
EZt hogy kell elképzelni, mit hogyan cserélsz fel?
Ha jól értem akkor 2 kábel fel van cserélve.
3/9 anonim válasza:
Valami félre van dugva, de nagyon.
1-3-4-2 a gyújtássorrend.
Vagy a csereberétől már valami megkotlott.
4/9 A kérdező kommentje:
Új gyertyák új kábelek új előszó új rotor
nov. 16. 21:09
5/9 A kérdező kommentje:
1-3-4-2 Ben nem megy a négy henger csak az 1es meg a 4 es! Fordított bekotesi sorrendel meg a 2-3 henger megy
nov. 16. 21:14
6/9 A kérdező kommentje:
Kezdte ezeket úgy hogy alapjáraton nem volt olaj nyomás szervo kormány be akadt és le ált az autó! Akkor fék pumpálásával növekedett az alapjárat!mig nem cseréltem gyújtás dolgokat addig ment az autó most csak két hengerezik
nov. 16. 21:29
7/9 anonim válasza:
Azt kellene megnézni, melyik henger van gyújtáson, és aszerint bekötni a gyertyákat.
Ehhez le kell venni a szelepfedelet.
Vagy próbáld a régi osztófejjel.
Ez az alapjáratos olajnyomás nem hangzik túl jól.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez az olaj nyomáson probléma meg szűnt miután meg pucoltam az olaj gombát!
nov. 17. 13:08
9/9 A kérdező kommentje:
Régi osztófejjel is ugyan ezt csinálja egyszerre a négy henger nem megy szikra van mindben! Üzemanyagot is kapja!vezerles is uj ! Jelen van mindenhol!
nov. 17. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!