Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit szoktál várni, mielőtt...

Mennyit szoktál várni, mielőtt másik szakembert, szervizt keresel?

Figyelt kérdés

Először hívtam, már akkor is sumákolt, hogy megkérdezi a "nagykert" az alkatrész miatt, majd 3x hívtam, nem vette fel, majd másik számról hívva felvette, de ugyanez a sztori, majd kérte, hogy később hívjam vissza. Oké, utána már ezt a számot sem vette fel, hiába hívogatom bármelyikről.

Fater szerint "biztos dolgozik", azért nem veszi fel, de szerintem simán nem akar elvállalni. Fura, még nem tapasztaltam ilyent szolgáltató részéről.

nov. 15. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Keresni kell másikat, ennyi. Vannak sajnos ilyenek, akikben nincs annyi gerinc, hogy kerekperec megmondják. Én is pont mostanában jártam így, elég ritka szakértelmet igénylő problémába futottam, egy valakit ismertem a környéken, de tudtam jól hogy milyen ember... felhívtam, mondtam mi a baj, persze rendben küldjek neki alvázszámot és utánanéz. Elküldtem. Egy hét várakozás, már pont lemondtam volna róla, mikor keresett. De csak azért, hogy közölje, hogy elfelejtette mivel kerestem. Jaaa igen igen, majd szól. Ennek 3 hete. Persze azóta már elengedtem, jövő héten megy máshová. Megteheti sajnos ezt a hozzáállást, mert ennek ellenére mocskosul jó szakember, ráadásul mint mondtam nagyon kevés hasonló van, szóval van munkája bőven és nem kell igazodnia másokhoz, mert bármekkora fasz, akkor is mindig dögig lesz munkával.
nov. 15. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Az esetedben mást kell keresni.
nov. 15. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben azonnal. Az én szerelőm még haza sem érek tömegközlekedéssel, miután leadtam a gépet, és már hív, hogy hiszen be voltam aznapra írva, tehát már szét is szedték, sorolja a hibákat és az árajánlatot. Amikor nagyszerviz van meg sok cserélnivalót talál, akkor sem tart két hétnél tovább az egész folyamat. Most pl. úgy végzett vele 9 nap alatt, hogy már nem gyártott alkatrészt kellett bontóból keresnie, meg persze közben velem egyeztetni, hogy megfelel-e az ár stb. Ha én hívom és nem veszi fel, még aznap munkaidőben visszahív.
nov. 15. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Semennyit, magam javítok mindent a kocsijaimon.
nov. 15. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Tele van minden átverős szerelővel, szóval örülj ha csak sokat kell rá várni, de legalább nem ver át.
nov. 16. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!