Smart fenntartása mennyire költséges?
Figyelt kérdés
Barátnőm mindenképp azt akar venni, hiába mondom h nem ésszerű döntés. Azt halottam h nehezen találsz hozzá szerelőt, drága az alkatrész, meg mindig van vele valami probléma. Mondjuk ez a drága alkatrész mit jelent? Gondolom drágább hozzá mint egy Suzukihoz de olyan drága csak nincs mint egy bmw vagy merci. Csak városban lenne használva, hosszabb utakra ott van az én autóm.tegnap 23:45
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Az értem h műszakilag problémás, nyűgös és a szerelők sem szeretik de az nem jött le a videobol h mennyire drága hozzá az alkatrész. Olvastam olyat h ha kuka a motor 200-ért tudsz bele venni bontottat ami elég olcsónak tűnik. Tehát oké h problémás auto de azért nem tűnik úgy h horror árban vannak az alkatrészek hozzá. A Mini Cooper-ben gondolkozik még barátnőm de sztem az jóval költségesebb.
ma 01:18
3/7 anonim válasza:
Már most a sz*pás van vele, mert ilyen kérdéseket kell itt feltenned, és még meg sincs az autó.Nő létére ne pattogjon meg ne akarjon vezetgetni. Mond el neki, hogyha nem ért a szóból akkor kap egy sallert.
4/7 anonim válasza:
Ha már felmerül egy ilyen kérdést az már régen nem jó. Egy ilyet vegyél neki és örüljön, hogy nem hagyod el.
5/7 anonim válasza:
HAdd vegye meg , de mondd meg hogy te semmit nem tudsz segíteni javítani és ezt magának kell megoldani.
7/7 A kérdező kommentje:
3# kiégtem 🤣
ma 12:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!