Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek hogy tudnám...

Szerintetek hogy tudnám megvenni az autót, vagy hogy járjak utána mi lehet vele jelenleg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A történet tömören és röviden a következő: Szerettem volna első autónak venni egy Suzuki WagonR+ típusú autót. Ki is néztem egyet, összeszedtem a pénzt rá, majd amikorra a megvételre került volna a sor, mert meglett a pénz, sajnos le lett véve a használtautó oldalról. Gondoltam biztos eladták, viszont emlékszem az autó rendszámára, megtekintettem jszp-n. Ki van vonva forgalomból és a műszaki is lejárt még júniusba. Szerintetek mi lehet a kocsival? Utána akartam érdeklődni, de sajnos nem emlékszem az autókereskedés nevére.
nov. 12. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
39%

Feltételezem eladták. Elég logikus.

Van belőle száz másik, nem dől össze a világ.

nov. 12. 16:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen? 1 hónapja eladták, de még mindig ki van vonva forgalomból április óta és még mindig nincs rajta műszaki június óta? Akkor hogy közlekednek vele?

Ja és biztosítás sincs rajta jelenleg.

nov. 12. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Ezek közül egyik sem kötelező, csak közúti használathoz. Ha nincs használva, egyikre sincsen szükség. Ideiglenesen ki lehet vonni forgalomból, ilyenkor nem kell érvényes biztosítás sem, műszaki meg kit érdekel, ha áll valahol? Lehet vannak problémái ezért áll a szerelőnél, lehet alkatrésznek vették, vagy akármi.

De amúgy felmerül bennem egy kérdés, amin el kéne gondolkodnod: nem mindegy neked, hogy mi történt vele? Nem a tiéd az autó, semmi közöd hozzá. Megismétlem: van belőle száz másik. Bőven van miből válogatnod. Nem csak az az egy létezik.

nov. 12. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy kivitték az országból, onnantól meg a magyar JSZP-n hiába nézegeted.
nov. 12. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy lejárt a műszaki, ezért levette a kereskedő a hirdetést, de még nem tudta leműszakiztatni, mert nem foglakozott vele, vagy problémás az autó. Én elengedném. Ha jó vétel lett volna, akkor már eladták volna ennyi idő, és most is futna.
nov. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!