Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia SR 50 Factory DITech...

Aprilia SR 50 Factory DITech végsebesség probléma miért megy kevesebbet?

Figyelt kérdés

Lenne egy olyan problémám, hogy a blokk(piaggio blokkos) teljesen fel lett újítva (csapágy, szimering, vízpumpa)

Szépen össze lett rakva szépen indul könnyen jár, könnyen indul, alapjárat is nagyon szép (2000 kb)

Hidegen-melegen önindítón egyből indul, szíj teljesen kifut, kompresszora 5-6 bar-t termel, gyertya-gyertyakábel új. Sztenderen kipörög 11-12000-es fordulatig menet közben csak 8000-8200 kb. Végsebességben az tapasztalható, hogy a tulaj szerint (én csinálom neki nem enyém a robogó) ment eddig 80-90- km/h-t is, viszont most hogy minden szépen össze lett rakva nem akar menni csak 60-68-at. Én nem tudom mennyit mehetett, 1 éve állt a robogó úgy mondta nekem a végsebességet. Szerinte a gyorsulással is probléma van. Mikor én mentem vele szerintem szépen húzott. Adott a kérdés, mitől lehet az, hogy nem tud menni akár csak 80-at? 60-68 szinte már a vége, de csak 8000 körül forog.

A fordulattal még megvagyok elégedve viszont a végsebesség kérdéses. Minden folytás kiszedve, így merre keresendő a probléma? A kijelzőn semmi hibakódot nem jelez

Minden gyári rajta, semmi se lett módosítva.

nov. 12. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ohh, te 11 ezres fordulatszämon järatod be a motort? Wow.. amugy az aprilia oräja szeret sietni... 60as gps szerinti temponäl az ora 80 körül mutatott anno..
nov. 12. 16:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Jajj neem, csak néztem meddig pörög ki. Minden gyári rajta csak a vízpumpa lett cserélve így nem is bejáratós “annyira” szerencsére. Igen azt tudom hogy óra szeret sietni viszont óra szerint megy 60-68-at, és nem gondolnám hogy annyit csal akkor mert ha 20-at csal akkor kb 40-48al megyek
nov. 12. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Sulyok nem koptak kockära, a gyäri vagy mäs sulyok vannak benne? Szij mennyit kopott, szijtärcsa mennyire kopott?
nov. 12. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Súlyok szépek nem koptak kockára, 5.3G-os azaz a gyári van benne még

Szíj 17.35mm széles, a gyári nem tudom milyen széles de gyári piaggio van még benne (15000km-t futott az óra szerint akkor elvileg)

Szíjtárcsa szép állapotban van

Talán 1-3mm hiányzik hogy teljesen kifutna a szíj a tárcsán

nov. 13. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor kb ennyit tud a technika, de en nem vagyok motorszerelö, csak hobbista. Apriliäm meg vagy 20 eve nincs...
nov. 13. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy 5 lovas blokktol mär a 70es vegsebesseg is szep. Ha 90et akar az mär inkäbb a 70es henger...
nov. 13. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Probälj rä egy nyitott cdi-t, hätha megtältosodik a technika.
nov. 17. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!