Aprilia SR 50 Factory DITech végsebesség probléma miért megy kevesebbet?
Lenne egy olyan problémám, hogy a blokk(piaggio blokkos) teljesen fel lett újítva (csapágy, szimering, vízpumpa)
Szépen össze lett rakva szépen indul könnyen jár, könnyen indul, alapjárat is nagyon szép (2000 kb)
Hidegen-melegen önindítón egyből indul, szíj teljesen kifut, kompresszora 5-6 bar-t termel, gyertya-gyertyakábel új. Sztenderen kipörög 11-12000-es fordulatig menet közben csak 8000-8200 kb. Végsebességben az tapasztalható, hogy a tulaj szerint (én csinálom neki nem enyém a robogó) ment eddig 80-90- km/h-t is, viszont most hogy minden szépen össze lett rakva nem akar menni csak 60-68-at. Én nem tudom mennyit mehetett, 1 éve állt a robogó úgy mondta nekem a végsebességet. Szerinte a gyorsulással is probléma van. Mikor én mentem vele szerintem szépen húzott. Adott a kérdés, mitől lehet az, hogy nem tud menni akár csak 80-at? 60-68 szinte már a vége, de csak 8000 körül forog.
A fordulattal még megvagyok elégedve viszont a végsebesség kérdéses. Minden folytás kiszedve, így merre keresendő a probléma? A kijelzőn semmi hibakódot nem jelez
Minden gyári rajta, semmi se lett módosítva.
Súlyok szépek nem koptak kockára, 5.3G-os azaz a gyári van benne még
Szíj 17.35mm széles, a gyári nem tudom milyen széles de gyári piaggio van még benne (15000km-t futott az óra szerint akkor elvileg)
Szíjtárcsa szép állapotban van
Talán 1-3mm hiányzik hogy teljesen kifutna a szíj a tárcsán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!