Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra H ids+?

Opel astra H ids+?

Figyelt kérdés
Mit jelent az alábbi hibakód? Most vásárolt autó s ids+ jelzés áll fenn. Nem vagyok nagy autószaki,megköszönném ha valaki leírná mi lehet a probléma.😄
nov. 10. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nagyjából itt meg is kapod a választ.

[link]

nov. 11. 00:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Mármint mi a hibakód konkrétan? Ilyen autóm van, több mint 12 éve.

A műszeregyégen az IDS+ feliratnak világítania kell. Motorindítás után el kell aludnia. Ha nem alszik, ki, akkor meghibásodott a rendszer. A konkrét hibakódot kiolvasva lehet elindulni, hogy mi a gond. Lehet lengéscsillapító, valamelyik gyorsulásérzékelő, kábelezés, bármi...

Ami kényelmetlen, hogy ehhez utángyártott lengéscsillapító nem volt. CSak a Sachs gyártotta a gyárit. És már ezt is nagyon nehéz, majdnem lehetetlen beszerezni. Így sokszor marad a gyári felújítása. Én még elsőket 2020-ban tudtam venni, akkor 150.000Ft körül volt darabja. A hátsók még nekem is az eredetiek. Ha cserélni kell majd, valószínű nálam is csak a felújított marad.

Nem kérdezted, de egyébként én nagyon szeretem a futóművét. Céges autóként volt sima, nem ids+-os H Astrám is. Ég és föld!

nov. 11. 07:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem alszik el motor inditas után
nov. 12. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor hibát jelez. Ki kell olvasni mire panaszkodik. Sajnos az ids+ cuccok nem olcsóak, ha cserélni kellene valamit.
nov. 12. 17:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Jaj én nagyon remélem nem kell,nem esne jól mkst vásárolt autónál😅 Ilyen ez ha sok extrával felszereltre esik a választas
nov. 12. 19:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, nekem szerencsém volt vele. Szintén használtan vettem, de 12 éve velem van. Csak a kanyarkövetős xenonnal volt baj, de arról tudtam, úgy vettem. Fényszórócsere lett a megoldás. Vétel után gyári újból nekem sem esett jól.

A teljesség igénye nélkül: IDS+, AFL, DDS, TPMS, CD70Navi+CID, radar, félbőr belső ülésfűtéssel, full gombsor a kijelző alatt, EHS, rendező a csomagtér alatt, full légzsákszett, fényre sötétedő tükör, természetesen minden ablak elektromos, gyári coolbox, stb-stb... Minden gyári, semmi nem utólagos beszerelés és nem import autó volt, ez is ritka szerintem. Vigyázok is rá, lassan 20 évesen sem egy szakadék, minden tökéletesen működik benne, hibakódmentes.

nov. 12. 19:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Jaj ugyanez,úgy vagyok vele ha kell is rá költeni remélem nem az árát sokszorosan. Szintén nagyon extrás,panorama tető,félbőr ülesek minden. Hiába lassan 20 éves azon felül van kis rozsda amivel foglakoznom kell nem mutatja hogy 20 éves lenne főleg mennyi extra volt hozzá kérve
nov. 12. 19:49
 8/11 anonim ***** válasza:

A tiéd GTC? Abban láttam azt a nagy, tetőig feljövő szélvédőt. Az király! :) Csak kavicsot ne kapjon az ember!

Sokan lefitymálják, hogy "csak" egy Opel. Hiába öreg ma már, bőven nem F Astra, vagy ZSiguli szint ez már. Itt az oldalon is vannak a H Astrát csak azért is zsigerből gyűlölők. Ha annyira rossz lenne, nem lenne már évtizedek óta a mai napig tömegautó. Ma is kényelmes, jól használható autók ezek. 20 éve a megjelenéskor nagyon innovatív volt. Vezetni a ami napig szeretem. A fék, kuplung, szervó, futómű ezzel az aktív rendszerrel szerintem nagyon jól eltalált. Írom ezt úgy, hogy van mellettem másik, sokkal újabb, újonnan rendelt autóm is.

nov. 13. 07:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem,sima H,és nem a szélvédőtől jön a panoráma tető,va elválasztó nem az a kivitel,mellékelek linket( [link] )
nov. 13. 09:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja, értem! :) Először azt hittem ez a fajta: [link]

Amit linkeltél, ilyesmi nekem a másik autómban van, a H-ból kimaradt.

nov. 13. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!