Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől rezonálhat be az autó...

Mitől rezonálhat be az autó 80km/h környékén, se lassabban, se gyorsabban semmi?

Figyelt kérdés
Ha 80km/h-t elérem elkezd vibrálni/rázni az autó , nem nagyon erősen de még az is érzi aki anyós ülésen ül , se lassabban se gyorsabban, nem csinálja, viszont 80-85 körül mindig, bármilyen sebességi fokozatban. Ha gyorsítok, ha csak gurulok akkor is.
ma 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Motortartó bak.
ma 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Centrír.
ma 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, erre én is gondoltam, csak informálódok szerelőhöz menetel előtt.

Fél éve lett új prémium gumiszett feltéve, volt centrírozás is, illetve még fütőmű állításon is voltam 2 hónapja egyéb szerviz miatt.

ma 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
A centír és az abroncsok mellett lettek görgőzve a felnik? Nálam az okozott hasonlót hogy az egyik felni akkora ütést kapott hogy egy helyen megnyomódott.
ma 17:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Az nem, de nem történt semmi a felnivel mióta ez elkezdődött.

ma 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:

#3, a futóműbeállításnak nem sok köze van a kerék kiegyensúlyozásához... Annak se, hogy miylen márkájú gumit használsz. Ha egy megnyugtat Continental gumikat vettem 18"-os méretben és nem sufni szervizben rakták fel. Másnap vittem vissza, mert 120 körül majd kirázta a kormányt a kezemből. Alatta-felette viszont semmi. Garanciában ingyen megcsinálták és mondták, hoyg igen, valóban volt benne...

Szóval az, hoyg fél éve szereltettél gumit, nem garancia semmire. Simán el tudják b*szarintani. Vagy belementél egy kátyúba, felálltá egy padkára és máris elmehet ennyit.

ma 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a felni üt, akkor az a sebesség növekedésével egyre jobban ráz, nem csak egy bizonyos sebességnél. Illetve először nem a kasztnit fogja rázni, csak a kormányt.
ma 17:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Nekem nem a kormányt rázza, inkább a kasznit jobban. De azért ezt is megnézetem.

ma 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!