Mitől rezonálhat be az autó 80km/h környékén, se lassabban, se gyorsabban semmi?
Köszönöm, erre én is gondoltam, csak informálódok szerelőhöz menetel előtt.
Fél éve lett új prémium gumiszett feltéve, volt centrírozás is, illetve még fütőmű állításon is voltam 2 hónapja egyéb szerviz miatt.
Az nem, de nem történt semmi a felnivel mióta ez elkezdődött.
#3, a futóműbeállításnak nem sok köze van a kerék kiegyensúlyozásához... Annak se, hogy miylen márkájú gumit használsz. Ha egy megnyugtat Continental gumikat vettem 18"-os méretben és nem sufni szervizben rakták fel. Másnap vittem vissza, mert 120 körül majd kirázta a kormányt a kezemből. Alatta-felette viszont semmi. Garanciában ingyen megcsinálták és mondták, hoyg igen, valóban volt benne...
Szóval az, hoyg fél éve szereltettél gumit, nem garancia semmire. Simán el tudják b*szarintani. Vagy belementél egy kátyúba, felálltá egy padkára és máris elmehet ennyit.
Nekem nem a kormányt rázza, inkább a kasznit jobban. De azért ezt is megnézetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!