Mi lehet a baja a kilométerórámon a tekerőgombnak? Kép lent.
Az a gondom, hogy az órát szerettem volna átállítani. És ugye a jobb oldali gombot tekergetve kell beállítási. Egyszer csak pattant egyet és azóta nem működik a gomb. Hiába tekerem mind2 irányba. Semmi. Már szinte teljesen körbe is lehet tekerni. De ha benyomom, akkor úgy működik - tehát a 12/24 órás formátumok között tudom váltani az órát. De hiába tekerem. Mi lehet a dolog megoldása?
Ha mechanikus akkor el is törhetett benne valami és már nem is működik.
VAgy szét hullt.
#2 Mi mást lehetne mondani szerinted, mint hogy eltörted? Ígyis-úgyis szét kell szedned vagy csere. Amúgy meg nem tudom a BMW-nél hogy van, de ,pl az én VW konszernes autómnál nem kell tekergetni, hanem csak elfordítod és tartod. Egyik irányban óra, másik irányban meg a percet lehet így állítani.
Hiába írod ki újra és újra a kérdést, akkor se fogunk mást mondani.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
Nem tudjuk mit csináltál vele.
Szét kell szedni, meg kell nézni.
#5 leírtam, hogy mit csináltam vele. Szerintem túl erősen tekertem. És átfordult.
#6 nm szedem szét és ki addig, amíg nem lesz biztos, hogy lehet javítani. Ezen nem tudom, hogy mit olyan nehéz megérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!