Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a kilométerórá...

Mi lehet a baja a kilométerórámon a tekerőgombnak? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

Az a gondom, hogy az órát szerettem volna átállítani. És ugye a jobb oldali gombot tekergetve kell beállítási. Egyszer csak pattant egyet és azóta nem működik a gomb. Hiába tekerem mind2 irányba. Semmi. Már szinte teljesen körbe is lehet tekerni. De ha benyomom, akkor úgy működik - tehát a 12/24 órás formátumok között tudom váltani az órát. De hiába tekerem. Mi lehet a dolog megoldása?

ma 06:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha mechanikus akkor el is törhetett benne valami és már nem is működik.

VAgy szét hullt.

ma 06:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem lettem előrébb. Működni működik, mert mert írtam - a 12/24 órás formátumok között tudok váltani.
ma 06:18
 3/13 anonim ***** válasza:

#2 Mi mást lehetne mondani szerinted, mint hogy eltörted? Ígyis-úgyis szét kell szedned vagy csere. Amúgy meg nem tudom a BMW-nél hogy van, de ,pl az én VW konszernes autómnál nem kell tekergetni, hanem csak elfordítod és tartod. Egyik irányban óra, másik irányban meg a percet lehet így állítani.

Hiába írod ki újra és újra a kérdést, akkor se fogunk mást mondani.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..

ma 07:08
 4/13 A kérdező kommentje:
De pont ez a kérdés, hogy szétszedjem és javítható, vagy muszáj cserélni? Te sem tudtad megmondani, tehát veled sem lettem előrébb...
ma 07:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk mit csináltál vele.

Szét kell szedni, meg kell nézni.

ma 07:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Szedd kis és küld el javítani, vannak erre szakosodott cégek, és majd ők megoldják.
ma 07:18
 7/13 A kérdező kommentje:

#5 leírtam, hogy mit csináltam vele. Szerintem túl erősen tekertem. És átfordult.

#6 nm szedem szét és ki addig, amíg nem lesz biztos, hogy lehet javítani. Ezen nem tudom, hogy mit olyan nehéz megérteni...

ma 07:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mi olyan nehéz megérteni, hogy nem látunk bele? De mit várunk attól aki azt sem érti meg, hogy szabályellenes újra kiírni egy kérdést.
ma 07:29
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 neked nehéz megérteni, hogy nem téged kérdeztelek. Olyan ember(eke)t kérdezek, akik értenek hozzá - vagy akik már jártak ugyanígy - mint én.
ma 07:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Aki ért hozzá, az sem lát bele távolról. Szét kell szedni és bele kell nézni, hogy mit okoztál.
ma 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!