Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire ritka már a Honda...

Mennyire ritka már a Honda crx mk2 ? És mennyibe kerül a fenntartása mert gondolkodók hogy veszek egyet és rendbe rakom teljesen

Figyelt kérdés

nov. 6. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sokba. Nem neked való.
nov. 6. 21:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerinted?
nov. 6. 21:05
 3/14 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne nekem való ?
nov. 6. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:

"Miért ne lenne nekem való ?"

1. Ritka

2. Drága

3. Drága az alkatrész (ha van még egyáltalán)

4. Ez nem LEGO, hogy csak úgy összerakod

nov. 6. 21:49
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát én szét néztem azért még vannak alkatrészek
nov. 6. 23:57
 6/14 anonim ***** válasza:

És ki is tudod fizetni?

A foglalkozás darabok 6000 eurótól indulnak, a jobb állapotúak 10-12 ezertől. Ezek az autók kb. 35 évesek... mi a terv vele? Megcsinálod(?), aztán nézegeted a garázsban (csak mert egy szép crx-et bűn lenne munkába járásra használni). Ilyen autót gyűjtők vesznek szerelemből és/vagy befektetésnek, amit néha elvisznek egy-egy autóstalálkozóra.

nov. 7. 03:31
 7/14 A kérdező kommentje:

Igen ki tudom fizetni !! 🙂

És a csoportokban kaptam pár oldalt ahol vannak alkatrészek és igen ot vizsgára szeretném meg csinálni és el vinni kiállításra nem is értem hogy jut eszedbe hogy ha meg csinálom akkor munkába Jánosnak használnám …. És ahogy néztem nem vészes az alkatrész árak igen jól mondtad majd befektetésnek is jó ! Mert ahogy néztem elégé mennek fel az áraik minél idősebbek

nov. 7. 07:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Nos, ha tényleg így van, akkor viszont nem értem, miért itt kérdezed meg...
nov. 7. 09:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor már egy Honda acura nsx..
nov. 7. 09:56
 10/14 anonim ***** válasza:
OT-ra? Akkor 7-8 millió alatti végösszegekben már NE gondolkozz.. inkább felette.
nov. 7. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!