Ha az autót totálkárra ítélte meg a kárszakértő, akkor én azt az autót már nem is tudom újra használni? Mármint azt már csak eladni lehetséges??
Figyelt kérdés
ma 20:22
1/8 anonim válasza:
De tudod. Anyámék kocsijára gazdasági totálkárra ítélték. A biztosító fizetett némi pénzt. Abból bőven meg lett javítva a kocsi, és továbbra is használatban maradt.
2/8 A kérdező kommentje:
Öhh... de ha totálkárra becsüli meg a kárszakértő, akkor ezután is hasznalhatom az autót és a kalott összegből meg is csináltathatom?
ma 20:35
3/8 A kérdező kommentje:
Jaa értem. Mer hallottam olyant is, hogy totálkárra lett ítélve az autó és elvileg roncsba lehet már csak eladni vagy alkatrésznek mer nem lehetett újra forgalomba helyezni..
ma 20:36
4/8 anonim válasza:
A gazdasági totálkáros autó műszakilag javítható, csak nem gazdaságos. (Magyarul többe kerülne a javítás, mint az autó eredeti értéke)
A totálkár azt jelenti, hogy műszakilag nem javítható biztonságosan.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. A gazdasági totálkárra jól fizetnek azért??
ma 21:00
7/8 anonim válasza:
1 vagyok. Mivel vagy 16 éves volt a kocsi, nekünk elég volt a pénz a javításra. Még maradt is a pénzből.
8/8 anonim válasza:
Egyeske!
Az első válaszodban még azt írtad, hogy "némi pénzt" fizettek.
Most meg elég volt a lovetta a javításra, és még maradt is?
A biztosítós ügyintéző netalán a spanod? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!