Tavasszal vettem kereskedésből autót. Most nézem előtte masfél éve volt a gondolom kereskedőnél, 3000 km lett csak benne. 2016os autó. Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
Flottas autó volt, 2022.11.hóban adták le az akkor 5 éves autót.Én 2024 áprilisában vettem, ideiglenesen kivonva a forgalomból. Műszaki állapota jónak tűnik, akkor megnézték, azóta leműszakiztattam, minden ok volt. Én 20ezret mentem eddig vele. Drága volt, de nem túlárazott.
De mégis mi lehet az oka annak, hogy másfél évig ott állt, illetve végülis került bele 3000 km. De nem lehetett napi használatban. Azt sehol sem találom, hogy mikor lett kivonva ideiglenesen a forgalomból.
Egyébként Ford Focus.
Köszönöm a véleményeiteket
ma 13:09
1/1 anonim válasza:
Miért lenne? Lassult a piac, a kereskedők gyakran nem tartanak saját autót. Lehet ez volt befogva helyi mászkálósnak, egy darabig. Lassan pörög a készlet sok "leselejtezett" céges autó. Inkább jó, hogy mozgatták egy kicsit abban a másfél évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!