Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit vennétek télire?

Mit vennétek télire?

Figyelt kérdés

Jön a tél. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy felnit vegyek téli gumival vagy jó ha veszek egy négyévszakos gumiszetett?

Ti melyiket választanátok?

"Vegyesen" közlekedem, kisvárosból járok nagy városba dolgozni napiszinten, hétvégén néha pályázom pár km-t, plusz gyerek is ül mellettem néha

#tél #felni #négyévszakosgumi
nov. 4. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
nov. 4. 19:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
nov. 4. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden autómra van külön téli-nyári garnitúra.
nov. 4. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
tűzifát
nov. 4. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A városokban nagyon ritkán esik hó és hamar eltakarítják, az autópályák többsége síkvidéken van és azokat elsőként takarítják.

A melletted ülő gyerek nem befolyásolja a kerekek tapadását.

Az egész évben lehet kb. 10-20 óra, amikor hó borítja az úttestet és érzékelhető lenne a téli gumi előnye.

Szerintem ezért nem éri meg 2 szett kereket venni, cserélgetni, tárolni stb.

nov. 5. 04:43
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Ha minden nap menni kell mindentől függetlenül, akkor én két szettet tartanék, ahogy most is van.
nov. 5. 07:06
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Négyévszakosat csak városi használatra ajánlanék és nem a hegyekbe. Ha ennél többre használod, akkor inkább téli és nyári.
nov. 5. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!