Miért ragadhatott "P" állásba a CVT-váltó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2022.01-es forgalomba helyezett GLX CVT Swift ma este a ház előtt megadta magát. Véletlenül D fokozatban állítottam le, akkor jelzett, hogy nincs P-ben. Ekkor anélkül tettem P-be, hogy újraindítottam volna. A váltó bereteszelt, indításra nem reagál. Ki tudtam venni üresbe a shift gomb fedelének eltávolítása után és a gomb lenyomásával, de indulni továbbra sem indul, az ajtó nem zárhat/ nyitható a távirányítóval. Mi lehet a gond?tegnap 19:31
1/4 anonim válasza:
Minek reszelgetsz egy új autót...? Tréler, márkaszerviz, garancia.
3/4 A kérdező kommentje:
"Olvasd ela kezelési útmutatót:)"
De jó lehet olyan okosnak lenni mint amilyen te vagy!
tegnap 20:46
4/4 anonim válasza:
Vedd le az aksi egyik saruját úgy tíz másodpercre...aztán vissza, majd próbálj indítani.
egy próbát megér, rosszabb nem lehet. Az én váltómmal ez még nem fordult elő, de tanultam az esetedből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!